• Dani Olmić
    1.5k
    nije izmisljena haha - nisam htio pitat vise dalje po drugim kaficima, vidio i cuo sam da je lik mislio mrtvo ozbiljno i da ja pricao za sve
  • Petar86
    1.3k
    Ja sam dalmos i mogu reci iz prve ruke da se u 90% kafica prenosi utakmica Dinama kao i ostalih hrv klubova kad god igraju
  • Brusa
    3.3k
    Ja sam baš bio u Bolu i kod hotela je bio neki birc sa koktelima i sranjima i hranom, veliki tv su imal na terasi, cijeli tjedan su nogomet vrtili na tom tvu, samo kad je qarabag-dinamo bio tv je bio ugašen i platno prekriveno preko tva...
    Edit: da se razumijemo, samo sam primijetio ,kao zanimljivost, jel. Za taj konkretni birc
  • Petar86
    1.3k
    Ne mora nista znaciti

Ja radim u resortu gdje su vecina gostiju purgeri, svaka utakmica se prati i otvoreno navija. Nitko im nikad nije rijeci rekao
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Potpis.

Provodim dosta vremena u Dalmaciji (Split i par manjih mjesta), sto za ljeto sto tijekom ostatka godine, i rijetko mi se događa ovako nešto. Par puta je možda bilo da nema utakmice jer je dinamo u pitanju, ali baš baš rijetko.

Čak u manjim mjestima gdje prevladava starija populacija koja je odrasla u Jugi zna biti i simpatično kada zapaze da navijam za dinamo. Naravno, ne ponasam se ni ja kao da sam u Zagrebu, ali uz nekakve osnove pristojnog ponasanja nema većih problema.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Onda sve ovisi na koga naletis tj na koju birtiju
  • rkru
    36
    radim u resortuPetar86

kaj vise rec na ovo xDD

Svim purgerima dole preporuka. ukljucite mozak i oci. ak niste totalno OFF vrlo ce vam jasno bit samim pogledom na birc/konobare i goste kakvo je stanje
  • NORTE
    16.1k
    Osim derbija u petak 13.9. još ćemo dvije Hnl tekme igrat petkom zbog Lige prvaka.
    3/8, to je stvarno ok.

U Šibeniku gostujemo u petak 1.11. (blagdan Svih svetih).
    Razlog je tekma LP u utorak 5.11. u Bratislavi.

Isti razlog je i petak 6.12. doma protiv Slavena.

Pobjedom danas u Rijeci mi njima bježimo 5 bodova, a pobjedom u derbiju propaloj žgadiji bježimo na 7 bodova.

To će biti mir u kući, prilika za naše mlade igrače u skoro svim Hnl tekmama i čuvanje najboljih igrača za Europu.

Mladima će rasti cijena što nije malo važno i vidjet ćemo koliko nam oni mogu pomoći.

Batigola pustiti kad dođe ponuda koja će zadovoljiti klub.
    Drago mi je da su on i Sučić ulaskom u LP nagrađeni i boljim ugovorom.
    dinamo sad ima vremena stvoriti ili pronaći zamjenu za njih.

dinamo i navijači žive svoje snove.
  • Fanboy
    2.9k
    Vidio sam na snetu komentar o Zvonareku, zamjenio ga je Leon Grgić (austrijski Hrvat) koji je zabio 2 gola...
    Ovo je članak iz ove godine, dečko ima 18 godina.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/trpa-kao-na-traci-hrvatska-mu-je-prvi-izbor-a-ima-i-jednu-zelju-nadam-se-da-ce-dinamo-osvojiti-naslov-15420004

"Naravno da pratim HNL, svi u obitelji smo veliki dinamovci i kad god mogu pratim utakmice Dinama i nadam se osvajanju novog naslova prvaka Hrvatske "

Jel tko prati austrijsku ligu ? Vidim da dečko ima jako dobru statistiku...
  • Omake
    8.9k

mali je kompletan ofenzivac. Igrao je lani jako dobro za Sturm 2. Inače igra za sve selekcije Austrije. Ne zašto ga se nikada nije pozivalo u hr rep.
  • Pop corn
    8.7k
    Termini za razgled stadiona redovito su popunjeni i nova ponuda kluba je i dalje veliki hit. Idući tjedan stadion Maksimir možete obići:

Srijeda, 4. 9. - 17h, 18h, 19h
    Nedjelja - 15h, 16h, 17h, 18h

Termin možete rezervirati mailom na , a kartu je moguće kupiti i 15 minuta prije željenog termina na Ticket pointu.
  • Dino
    3.7k

Srijeda 4.9. ili utorak 3.9?
  • Pop corn
    8.7k
    Ispravio već. 4. 9. je. Srijeda
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Vidim da neki vec pisu,je li 13.9 sigurno derbi sa Hajdukom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.