• Jurki
    14.5k
    hahaha upravo to.. da je Arsenal nudil 20.. isel bi on momentalno za London.. nebi stigel ni cetkicu za zube spakirati.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Došli smo na tu temu jer mi je pričao da je tadašnja uprava Dinama imala užasan tajming za prodaju igrača. Spomenuo je i ponudu za Ivanušeca od 15 milijuna iz Rusije(koliko sam shvatio ponuda je bila prije rata) a poslije je prodat u Nizozemsku za duplo manje.
  • Marcinko
    624
    Znam da je @Maxova dijagonala dobra, ali da ovako ima dobre informacije nisam znao.
  • din
    579
    Ne znam da li je već bilo, ali Roko Simić otišao u Cardiff za 2 milijuna eura, 500tis bonusi i 10% od sljedećeg transfera
  • NB86
    15.4k
    Spomenuo je i ponudu za Ivanušeca od 15 milijuna iz Rusije(koliko sam shvatio ponuda je bila prije rata) a poslije je prodat u Nizozemsku za duplo manje.Maxova dijagonala

Ta ponuda nije bila prije rata nego u istom trenutku kad i feyenordova, pricao je o tome javno ivanusecov menadzer naletilic, 15 mil eura zenit nudio i feyenord ovih 8+1, to su bile jedine dvije ponude.
  • Droljo
    11.3k
    Kakva je situacija u i oko kluba ja uopće ne čitam ove transferne rasprave jer sam nekako pre miran i siguran da bu sve dobro. Ako i nebu, na sportskom planu, neki pre veliki uspjeh (iako već sad nije loše) znam da su probali sve i da rade u interesu dinama pa sam opet miran. Samo opušteno ekipa...
    Živeli
  • Mihaljević
    11.2k
    Baturinu je samo htio Shakhtar prošle zime, i to se odbilo, nikakav Arsenal.
  • NitkoBitan
    22k
    Koliko smo mi otprilike potrosili ovaj prijelazni rok?
  • don
    9.8k
    nadam se da ćemo poslije ove "najnovije" vijesti oko Baturine stati na loptu kad nam neki sa 2 rečenice začine temu da poludi.
  • JMastermind
    318

Cordoba 2.1, Pjaca 1.5, Kačavenda i Čavlina po 750k. Sve skupa 5.1 milijun.

Ostatak za džaba.
  • Zagi
    9k
    + Mmaee sign-on fee, sporazumni prekidi nisu besplatni i tak.
  • Dudu9
    1.4k
    Mmaee je dobio novac za potpis ugovora jer dolazi "besplatno"
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Nakon ovog turbulentnog dana na ovoj temi, ljudi, ruku na srce, jedino na što i možemo reagirati su glasine. Nitko od nas tu nije (osim rijetkih) sa nekim dubokim uvidom u transfere i dogovaranja unutar kluba, niti poznajemo Baturine osobno. Kao svaki navijač, jedino se mogu uhvatiti za glasine, “insajdere” i novinarske vijesti pa komentirati i izraziti svoje mišljenje.

Nekad su to malo srčaniji upisi jer se neki navijači povedu glasinama previše, s druge strane nekad se neke glasine i nepravedno ignoriraju, no na kraju dana ovo je forum i to nam je u “opisu posla”. Tako da nemojte bacati hejt na ljude koji su danas pisali o Martinu, o njegovom starom ili o upravi, ne vjerujem da su čak i onima koji su bili žučniji u raspravi namjere bile maliciozne. Svi mi volimo Dinamo i reagiramo na svaku glasinu. Nekad možda pretjerano, nekad manje pretjerano.
  • Paggini
    34.6k
    Pjaca je bio 750, ostatak plaćamo kroz ugovor s njim + dodatno Mmaeu što je kolega iznad spomenuo.

Evo da nabacim malo želje i željice, Selahi u Dinamo. Šestica, terijer, po cijelom je terenu, nije nužno bomba za LP, ali ako ga se može dovesti za neke ok pare, može ući u LP kao bomba energije zadnjih 20-30 minuta, a u HNL bez problema startati i pokrivati sve što eventualno Pavić bude ostavljao iza sebe.

Vjerojatno je sigurno nezadovoljan u Rijeci, pogotovo nakon što ga se jučer u onoj sramoti držalo na klupi cijelo prvo poluvrijeme, slabo igra općenito, ne bi bilo loše poslati neku simpatičnu Whatsapp porukicu u stilu "Joooj Lindi legendo, fkt šteta za ovo jučer, kako si...? :sad: "
  • Omake
    5k
    Mislim da među svima nama ima i PTSPa i "Pavlovski" ustrojena ponašanja jer smo svašta doživjeli zadnjih ohogodina. Ali napredujemo, 2024. godina je veliki korak naprijed prema Dinamu koji je i uistinu europski i uistinu nas navijača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions