• Olmic
    3.9k
    jucer rekao skender da je danas io
  • Jurki
    14.6k
    vezano na transfer Baturine.. to sam mislil.
  • Dani Olmić
    765
    Pa sigurno ce biti to tema. Oni isto moraju odobrit ili odbit transfer.
  • Crle
    761
    Ali ono, ako je i istina što je suludo u razmišljanju oca (koji je usto i bio nogometaš) da recimo ako ima 30% od transfera i dobije ugovor na recimo tri godine od 1,5 mil po sezoni, da je to preko 8 mil koje ima zagarantirane praktički odmah bez tog realnog rizika "da slomi nogu"? Pa naravno da će otac tako razmišljati za sina. Ako ostane do zime "nagrada" bi realno trebala biti veća, no opet tu je i taj rizik gdje ozljeda može puno toga promijeniti.
  • sport
    4k
    Toliko glupost i neistina nisam odavno pročitao.Neke može biti sram jer blate ljude bez ikakvih dokaza i argumenata.
  • Ico
    1
    Ode on pohlepa starog je vidljiva
  • Bosskovitz
    14k

Kakav tragičan prvi post na Zoni.
  • sport
    4k
    Ti nemaš srama očigledno
  • Jaro
    8.8k
    slucajan like, al brisi bota
  • Ico
    1
    Čekaj pa sami govorite da ga otac forsira da privati ponudu "slomit ćeš nogu"
  • sport
    4k
    To govore samo slični tebi
  • Jurki
    14.6k
    Sere se po Martinu i njegovom starom bezveze. Netko provali pizdariju i toga se svi drze kao tocne informacije.
    Nadam se da bu neke jako sram iza ponoci.
    Mate Baturina sigurno nije budala i on jako dobro zna kak nogomet funkcionira.. i siguran sam da si nebu dijete frknul v jebenu Italiju zbog nekaj vise para.
    Pisu se gluposti.. bezveze.

Prestanite blatiti i Matu i Martina.
  • Ico
    1
    Huh dobro hvala
    Vidjecemo do ponoći
    Ali neće se usrećiti u firenzi
    Adio
  • scooniepenn
    3.7k

Kao prvo, ponuda je tragikomična i nije vrijedna spomena iz perspektive interesa Dinama. Kao drugo, Miro piše o zaduživanju od strane Baturine (Dinamo sigurno nije zadužio s jednom i pol sezonom u naslovnoj ulozi), a jedino gdje se mogao zadužiti je eventualno kod Mamića i to isto nije naš problem. Kao treće mi zamjenu za Baturinu u 2 dana ne možemo naći pa bismo trebali što točno? Riskirati moguću veliku dodatnu zaradu u Ligi prvaka boljim rezultatima i mogućim plasamanom u nokaut fazu pretpostaviti lošoj ponudi i krpanju s najboljim klubovima Starog kontinenta? U Mirinom upisu nema apsolutno ničega što iz perspektive Dinama ima smisla. Koliko sam čuo ponuda Leedsa je postojala i ona je za Dinamo više od 10 milijuna Eura bolja. Za Baturinu nije bila pa te ja pitam zašto Baturina nije prihvatio ponudu Leedsa kad mu je Dinamo sve omogućio, već je gledao svoj interes?
  • DrawTube
    5.9k
    Treba samo nekim satelitom blokirati sve dolazne pozive iz Italije i Turske, pogotovo zadnja 3 dana prijelaznih rokova

Nikad ništa dobro od njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions