• Dani Olmić
    725
    znam ih ja dosta, ne brini
  • NORTE
    13.2k
    Ništa 3 jaka LP suparnika, daj mi 8 klubova jebote! :cool:
    DINAMO JE ELITA!
    GWKmSQpWYAARwKy?format=jpg&name=900x900
  • NB86
    15.2k
    Jakir ima nerješenog posla u bratislavi protiv slovana, prosli put su ga sa zrinjom izbacili na bas dramatican nacin
  • SAS1987
    15.7k
    zalbu Zdravka Mamica za neposteno sudenjejedan u nizu

Heerenveen? :rofl:
  • Bosskovitz
    13.6k
    ja bi htio ici u salzburg i münchenDani Olmić

Salzburg gotovo nemoguće; LP gostovanje autom ispod 4 sata vožnje, samo 1.500 ulaznica, tu će možda i neki godišnjaci izvisiti.

U Munchenu ih je 3.500, tu će biti mjesta za članove.
  • Laugreano
    2.9k
    Sad ce nekima kojima nije bilo jasno zasto se treba uclanit, biti jasnije.
  • nemapredaje
    4k

Zadnji put su za Salzburg mnogi godišnjaci izvisili
  • deda
    34.4k
    Moja procjena kao i Bossova kaže također za Bratislavu i Salzburg isključivo godišnjaci, a 99% i London. Jedino Munchen će uhvatiti i dio članova. A i doma me zanima koliko će karata ostat za nečlanove. Mislim ne previše.
  • deda
    34.4k
    Neki možda ne prate temu, ali posljednja 2,5 sata online se učlanilo 150 ljudi. Sutra i idućih dana će to napravit još stotine.
  • Antisha
    790
    Znači kroz par tjedana rušimo rekord iz '82.

Stvarno nam stiže ta dugo priželjkivana budućnost bez granica :heart:
  • rioda
    6.1k
    A i doma me zanima koliko će karata ostat za nečlanove. Mislim ne previše.deda

Za Borussiu neće ništa ostati, za Milan vrlo vjerojatno također, za Celtic i Monaco nešto sitno. To je procjena od oka s obzirom na renome protivnika, ovisit će nešto i o terminima i vremenskim (ne)prilikama te važnosti utakmice u tom trenu - npr. ako Celtic bude odlučujuća utakmica, rasprodat će se, a ako nećemo imati šanse za prolaz onda jasno da neće
  • Marquis Manners
    93
    Bayern i Arsenal zaista nemamo što tražiti, samo što manje golova da primimo.
    Protiv Milana i Borussije se može do boda
    Monako bod ili tri
    Salzburg max bod
    Celtic tri boda
    Slovan bod ili sva tri.
  • Praskaton
    3k
    Možemo sa svima,svugdje.
  • ibro1986
    294
    protiv koga nam je prva tekma?
  • vjeko1701
    11.4k
    Sa pojacanjima od milje i pol? Optimisticno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.