• miro
    5.2k
    Ako mi danas uđemo u LP, neće ić ispod 30, u to sam stoposto siguran
  • Omake
    5.1k
    Ako ništa može sina dovest ako nam krila bude nedostajalo.
  • Crni86
    7.3k
    Ne znam zasto se na dan ovakve utakmice uopce ovdje prica o prodaji baturine. Ako udemo u lp mi diktiramo ocemo ga prodat ili ne jer nam je budzet pun ko cep sa novcima od uefe. Vjerujem da bi martin rade odabrao igranje lige prvaka s dinamom nego odlazak u fiorentinu. Svaka cast violama ali ono… niti liga niti klub koji bi trebala biti destinacija za igraca popu baturine.

Pustite te price kako se oni raspituju 3 dana prije kraja prijelaznog roka, klasicna novinarska patka i jos bu u petak dodao sve je bilo skoro rijeseno aliiii nisu stigli na vrijeme pa nista od transfera.
  • Nomad
    66
    Nedavno je u podcastu rekao da se planira vratiti živjeti u Hrvatsku, sa sinom, koji bi volio igrati za Dinamo i Hr repku
  • Papastrumf
    13.7k

Jako dobro napisano, kolega.
  • ivca
    13

Pjaca s 21god otišao za 29mil, Šutalo sad nedavno s 23god za 20.5mil + bonusi, dok su za Ivanušeca imali ponude od 12ak mil koliko se sjećam (ova trenutna 9.5mil ako se ispune vjerojatni bonusi), ali nije htio ići u Rusiju.
    Stvarno ne znam zašto Baturina ne bi mogao doseći barem 20-25mil, pogotovo ako odigra dobru LP i za reprezentaciju.
  • Omake
    5.1k
    Mislim da bi igrač koji za sub12 Flamenga zabije 50tak golova ima mjesta u Dinamovoj školi hehe.
  • Slush
    826
    Perišića se od ponoći može kupiti za 200 tisuća eura

200k eura je u mojim ocima vrijedno da Maric posalje ponudu i da nakon svake tekme ide ispred boysa i pjeva volim te DINAMO!
  • Mihaljević
    11.2k
    Ali price vrijedi 40 mil i to, to je jednostvano nerealnoMiro Vugrinec

Donetsk je okupiran već 10 godina, pa Shaktar prodaje Sudakova za 60M€. Nit' je ukrajinska liga jača od nas, nit' Shaktar ima bolju ekipu od nas... Sučić 10M€ , Baturina 20M€, doslovno u svijetu nema boljeg omjera cijene i kvalitete. Nama treba jedan transfer koji će nam podići granice transfera, ako prodamo Baturinu za 35M€, početna cijena za npr. Pavića, Mikića & Co, neće biti 10M€ već puno više. Pričaš o cijeni od 40M€ kao da je to nešto puno, na kakve se samo debile se daju puno veći novci.
  • blue heart 72
    2.1k
    nismo djeca da se opterećujemo takvim stvarima. Kao prvo mi smo ozbiljan klub i niti nam je potreban ovakav Perišić, a niti je to njemu potrebno. Uz to zašto bi tovarima poklonili 200 tisuća i uz to plaćali Perišića.....
  • Slush
    826

Ha gle, uz ritam utakmica kakav cemo imati, treba nam trece krilo za HNL koje bi uslo zadnjih 15 minuta :cool:

Tako i tako igra za 1 euro. Dinamo ima para pa moze dati i dva mjesecno.
  • deda
    34.6k
    Ja čak nemam problem da Martinu padne cijena 2-3 milijona do zime jer nam on toliko moze osigurati bodovima u LP. A i u taj pad cijene ne vjerujem jer on će na jesen tek zaigrati prvu LP i prve ozbiljne tekme za repku.
  • Mr Anderson
    9.9k
    Nije sila Baturinu prodavat i gotovo. Kakvih 14 milja i bonusi, to je kikiriki. A mislim da je Baturini bolje ići u neki klub s većim ambicijama i u ligu koja mu više paše, npr Španjolska ili Njemačka. Nek se pokaže dobro u LP i u Ligi nacija ako mu Dalić da priliku, imat će puno više ponuda.
  • Boycie
    2k
    Pa Baturina sad vrijedi 20milja po do sada prikazanom i po reputaciji Dinama na ostvarenim transferima. Takvog talenta nije da smo bas imali cesto. Znaci 20 milja da ne igra ni LP ni sa repkom nista. Ovo mu moze samo dodatno pumpat cijenu.
  • M94
    1.5k
    Ponude ispod 20 milja za Baturinu je vrijeđanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions