Zagreb je njihov pa misle da ga mogu ostavit u triput gorem stanju nego što su ga našli. Veća su pošast po naš grad od potresa. — Captain America
za koje se odlučila većina ljudi kojima je stalo — Bosskovitz
Online glasovanje u cijeloj Europi mislim da postoji samo u Estoniji — Bosskovitz
I kažem - sve je to posve odvojena priča od sigurnosti takvog glasovanja i pouzdanosti rezultata. — Bosskovitz
Ne postoji online sustav koji je otporan na napade ukoliko druga strana ima stvarno zelju i znanje napravit proboj. — flexXy
akademiji za politički razvoj — Tundra
neću komentirati... narativ... — mali M
kažeš to kao da je to nešto loše! s aspekta da su najsretnija nacija na Baltiku i jedna su od najbolje tehnoloških razvijenih zemalja. Na 34. su mjestu po indeksu ljudskog razvitka, 11. po indeksu ekonomskih sloboda, 10. po svjetskom indeksu djece i 1. u Internet slobodi. Zbilja grozna grozna zemlja iz koje Zagreb i Hrvatska nebi ništa mogli naučiti. — mali M
tako je.. za razliku od sadašnjih sigurnih i pouzdanih rezultata koji nisu nikad bili manipulirani od naše politike... — mali M
Tebi je dobro kako sada je jer to trenutno (vjerojatno) tebi odgovara i to je to... Nadam se i ja da će grad Zagreb ostati u zagrljaju Možemaša jer je njima više stalo... — mali M
Zbilja ćete mi probati reć da je sigurnije i pouzdanije ovako!?!?! — mali M
Kada komentiraš da nećeš komentirati - opet si komentirao :D — Bosskovitz
Sve što si naveo nema ama baš nikakve veze s temom. — Bosskovitz
Cijele elektroničke izbore može izmanipulirati par linija koda koje zna iskodirati svaki FERovac, klasične izbore je nemoguće izmanipulirati u takvom obujmu. — Bosskovitz
baš suprotno, prema World Bank, tehnološki "leap" im je točno to i donio, doslovno je tako napisano. — mali M
Ti tvrdiš da je legitimnije da 7% građana izađe i izabere vlast jer je "njima stalo", nego da se proba drukčiji pristup. — mali M
Taj pristup, nećemo ništa dirati niti mjenjati i ostati u razvojnom kamenom dobu — mali M
Prikazuješ kao da bi se to TEK dogodilo sa kontroliranim elektronskim glasanjem, a zapravo to se već svakodnevno događa u "sigurnom i pouzdanom" papirnatom glasanju. — mali M
Rekao sam da ti podaci koje si naveo nemaju nikakve veze s temom sigurnosti online glasovanja, — Bosskovitz
Ne znam jesi li slučajno ubo naziv stvarne Akademije za politički razvoj — Neki tip
Zapravo smo silno skrenuli s teme o Zagrebu pa ja tu stajem sa offtopicom a ti brate mili brusi dalje zube ako želiš.... — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.