• veselko tenžera
    4.3k
    Mislim da bi bilo fer čestitati kolegi @Daliban za prepoznavanje Ivanovića. Cijela Zona ga je sprdala s "napadačem dubine", sam sam dijelio mišljenje većine, ali evo netko plati za čovjeka 4 milijuna.

Omakne se kolegi Dalibanu, voli tu i tamo 'posolit more', gušta pišati uz vjetar, ali treba priznati da čovjek ipak zna ponešto o ovom sportu.
  • Dzgšb
    1.6k
    Prodao je i sotona iz Medjugorja Šimunovića Celticu za 8 milijuna pa je ovaj najveći promašaj..
  • hardek
    4.8k
    Daliban je "ahead of the curve" tip osobe. Emocije stavlja po strani i samo razumno gleda stvari. E sad, da li bi za njegov boravak ovdje bilo bolje da je malo "mekši"? Da. Ali s druge strane onda to nebi bio on. Meni osobno ne smeta i sa dosta njegovih razmišljanja se slažem, a kad pretjera samo preskočim njegov post.
  • GaijiZG
    2k
    I u onom podcastu Iza pjace su istim riječima rekli, da je Hajdukovih prvih 11 u 5 deka s Dinamom.

Ajmo po Linijama

Nevistić>Lučić

Melnjak i Diallo bolji od Ogija? Mislim da ne. RPG ne treba komentirat. Uremović bolji od KTCa i MMA? ....

Od koga su Krov i Raketa bolji iz naše početne sredine? Rakitić možda od Sučića.

Sahiti>Cordoba? Ne kužim fakat.

I na kraju, Livaja bolji od Petka?

Evo fkt ne kužim logiku.
  • DrawTube
    7k

Evo fkt ne kužim logiku.

Nemoć.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/vranjes-pogresna-odluka-bila-je-prije-5-godina-staviti-osijek-u-ruke-jednog-covjeka/2593529.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Jel Bjelica Vranjesu ulazio u zenu? Il je bilo onih menadzerskih dealova gdje ga je odjebo?
    Sve sto vrijedi u ovom kadru je doveo Bjelica - Nejasmic, Mierez, obrane nema tj. od tada postenog stopera nisu doveli, a pustili Bralica.
    Ako nista, onda ova situacija ide Bjelici u prilog jer on je rekao da tu nije bilo ambicije za vise sto se sad lijepo i vidi..
  • mali M
    7.8k
    Evo fkt ne kužim logiku.GaijiZG

Isčašit ćeš si mozak ako ćeš pokušat shvatiti njihovu logiku... Rekao sam već sa jako dobrim frendovima koji su tovari sam prestao pričati o nogometu i općenito malo zahladio odnose jer šta oni izgovaraju nema mjesta u zdravoj pameti.

Ako nista, onda ova situacija ide Bjelici u prilogEfes Pilsen

Svaka situacija ide Bjelici u prilog jer sa njim su se borili za drugo mjesto, bez njega je dobra borba bila za četvrto, a po novome i za ostanak u ligi.. To je klub koji ne može pratiti vlastitu ambiciju, doslovno definicija "sam pao sam se ubio"
  • Omake
    9.4k
    Net xG tablica HNL-a nakon 4. kola

Egey2Xz.png
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k
    sa jako dobrim frendovima koji su tovari sam prestao pričati o nogometu i općenito malo zahladio odnose jer šta oni izgovaraju nema mjesta u zdravoj pameti.mali M

Nisi jedini... Moji su se sada malo primirili, ali mislim više zato što sam ja prestao uopće potencirati temu nogometa.
    Uopće ne sumnjam da sada malo ližu rane, a sljedeća godina je opet njihova, haha
  • Mr Anderson
    12.1k

Prodan je i Frigan za 5 i pol milja. Isti hajp je oko njega bio ko i oko Ivanovića. Brz, napada dubinu, radi pritisak i gdje je sad? Rezerva u Westerlou.
    Nije Daliban ništa prepoznao, lik lupa po svojem i ne odustaje, sviđa mu se tip igrača ko Ivanović i to je to.
    Vidjet ćemo još što će biti s Franjom. Fizičke predispozicije ima, sve ostalo je drugorazredno. Može napredovati, a može se i pogubiti.
  • Paggini
    53.6k
    Mislim da bi bilo fer čestitati kolegi Daliban za prepoznavanje Ivanovića. Cijela Zona ga je sprdala s "napadačem dubine", sam sam dijelio mišljenje većine, ali evo netko plati za čovjeka 4 milijuna.veselko tenžera

To što ga je netko platio 4 milijuna ne čini Ivanovića dobrim igračem. On se možda razvije u dobrog igrača, ali on to trenutno apsolutno nije.

Dalibanu ću spomenuti da je prvi ovdje spominjao sa žarom Pavića i tu je pogodio, ali ostale njegove pretpostavke (ili istine, ako se njega pita) zasad se ne čine da će uroditi plodom.
  • Brusa
    3.4k
    točno tako. Da smo mi dali 4 milje za njega, zašto? Kod nas je on 3. napadač. Bolji od Petka i Kuleta nije. Koliko bi to isplativosti bilo?
  • mali M
    7.8k
    ma uopće kao argument dati "netko ga je platio toliko" ništa ne znači. Plaćali smo i mi razne Juriće, Štefulje i Bočkaje... Dobro je rečeno da vrlo lako vrijeme pokaže argumente. Gdje je sada Frigan, Beljo i ostala družina koju su probali utrpati u Dinamu uz pozamašnu svotu. Miško je zapravo loš trgovac svojim igračima. Traži velku paru, na kraju pristane na manje al igrača plasira u neadekvatne klubove. Ja samo čekam kad će više igrači počet inzistirat na Dinamu. Zašto pristaneš na neku bezveze destinaciju ako znaš da ti je Dinamo jedini logičini i ispravan korak u daljnjoj karijeri. Al dobro, valjda se samo žele maknuti iz kluba koji ih štopa pa odu pošto poto..
  • Brusa
    3.4k
    a nije baš tako...doveo je ivanovića za 4 milje...a nemaju ti igrači koji tamo dolaze baš nekog izbora di će, neke od njih smo i mi odbili pa su u rijeku otišli...
  • mali M
    7.8k
    kužim što pričaš, ali ja govorim o igračima tipa iz Rijeke i Osijeka koji vide da im je sljedeći logičan iskorak Dinamo, a oni zbog pohlepe i inata poslodavca završe u prosječnim klubovima u kojima se ne razve kako bi morali.. Al dobro...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.