• sebenico
    1.2k

To dovoljno govori o amaterizmu lige...
  • Noel
    8.7k
    Ovaj Ljubić nije ništa bolji od Cmrečnjaka. Teško ulizivanje i tepanje gubi.
  • Slush
    883

Mislim znam da HNL nije premiership, nit su obrambeni igraci Man Citija, ali ovo je smijesno. Lopta ide na tebe i on doslovno stoji i ne mice se.
  • DrawTube
    6.2k
    Ne zamjeram mu . S obzirom kakvu medijsku masineriju ovi imaju vjerojatno samo želi zadzrat posao i mjesto u podcastu

Inače on se za razliku od tog beskicmenjaka nikad nije sramio reci za kog navija i nositi dres dinama
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Ajme koji spor nogomet, ovo je prestrasno
  • Agramer86
    439
    Bole me oči i od jednih i od drugih. Ovi su za k*rac al ovi su još veći k*rac kak god okreneš.
  • DrawTube
    6.2k
    Što krezubi mora napraviti da dobije žuti?
  • Nogo
    5.6k
    Livaja može žuti dobiti samo ako slomi nekome nogu
  • Slush
    883

Ako Sahiti nije dobio zuti karton sta je skoro slomio nogu Blagojevicu, danas smetlari sa juga ne mogu dobiti zuti.
  • Maki2
    778
    Majkic je ovo skinuo ko Livakovic protiv Atalante
  • Nogo
    5.6k

Prije toga Čalušićev trk nazad je čisti horor.
    Strašno.
  • Marcinko
    645
    Ovaj Ljubić nije ništa bolji od Cmrečnjaka. Teško ulizivanje i tepanje gubi.Noel

Ako nisi takav prozvati će te mrziteljem hajduka, tako su njega napadali kad je prije koju godinu rekao u podcastu da ne vidi kako hajduk može biti prvak.

O igri hajduka dovoljno govori da ovako slabašni Livaja koji ništa nije bolji nego prošle sezone je sudjelovao u svim njihovim golovima.
  • Ludovic IX
    8.2k
    Istra jw bolje na Maksimiru igrala neg danas. A tam su izgubili 4:0..
  • hardek
    4.2k
    Tram bi trebao ubacit jednog svježeg veznjaka. Hajduku je jedina akcija daj loptu na desnom i centriraj kontra nogom
  • Nogo
    5.6k
    Kako će Istra dobiti neki glupi gol da to nisu istine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.