• Captain America
    20.4k
    Još je i vratnicu pogodio. Sjajan je.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Sad kad je kova out, će dobit priliku u vezi napokon?
  • Mr Anderson
    13.8k
    Hoće ako se Vlašić ne oporavi.
  • Miro Vugrinec
    9.6k
    Baturina je bolji dvaput od niega i treba dobit šansu ispred njega u repci. A ko gleda Wolfsburg bayern zna kakva su to 2 gola bila. Jedan penal, jedan na prazan gol s 5 metara gdje je skoro i promašio, igra prosječna. Po meni nas najprecjenjeniji nogometaš, uvijek neki rejting ima, a ništa ne donese osim protiv Malte i takvih ekipa. I Luka Sucic i Baturina pogotovo jer je 3 put okomitiji i motoricniji bi mi bili ispred njega
  • NB86
    17.1k
    Majer je odradio dobar euro, sere se po njemu jel ga se davno uzelo na pik, da ne valja ne bi toliko nastupa skupio u ozbiljnim klubovima liga petice
  • Miro Vugrinec
    9.6k
    Majer je odradio dobar euro, sere se po njemu jel ga se davno uzelo na pik, da ne valja ne bi toliko nastupa skupio u ozbiljnim klubovima liga peticeNino Bule

Zašto bi ga ha kao dinamovac uzeo na pik? Ja sam samo realan, otišao je u Wolfsburg koji je igrao jednu od najlošijih sezona u zadnjih 6-7 godina i dok nisu osigurali ostanak bio je na klupi, a došao je preko Kovač- Bara kombinacije za velike novce. Bez penala je imao 2 gola. Ne kazem da je los igrač, ali debelo precjenjen u javnosti i to bi se tek vidjelo kad bi tipa Baturina dobio minuta u reprezentaciji koliko i Majer koji je šetao kod gola Italije( pogledajte usporenu snimku) i odigrao jako los turnir, a opet dobio šansu ispred Baturine u zadnjoj tekmi. Spor igrač s finom lijevom nogom i dobrom vizijom, ništa vise od toga
  • NB86
    17.1k
    Zašto bi ga ha kao dinamovac uzeo na pik?Miro Vugrinec

Nebitno dinamovac/nedinamovac, dosta ljudi ga je uzelo na pik u dinamu zbog igara i gluposti oko duela, trke, itd., realno tek su ljudi zadnjih 10 nastupa u dinamu skuzili kakav je kapitalac i odma se prodao kad je usao u top formu, to da je odigrao los euro je glupost, vjerovatno jedan od boljih nasih igraca na turniru a seljakalo se po pozicijama.
  • Mihaljević
    13.5k
    Majer je preuzeo štafetu u reprezentaciji koju je dugi niz godina nosio Kovačić, a to je klasični naš mentalitet, ako ne zabiješ gol = ništa nisi napravio, njegova apsolutna suprotnost je Mario Pašalić, koji apsolutno ništa ne donosi momčadi ali zabije neki odbitak i odma je igrač utakmice. Lovro je plava desetka i treba imati više poštovanja prema njemu.
    3_MAIN-Lovro-Majer.jpg
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Oršić nije legenda kluba? Vidim, netko ima poprilične kriterije. Daj mi ti onda reci tko su legende našeg Dinama?
  • masacusec
    6.2k
    Već vođena polemika i diskusija.....

Drkate i drkate po Oršiću bespotrebno! Taj dečko koji je primjer poniznosti, staloženosti i prizemnosti, koji je autor jedne od najvećih pobjeda Dinama u povijesti, možda nije legenda Dinama, ali predbacivanje zbog odlaska u drugi klub, i to realno slabi(ji) klub je realizacija njegovog dječačkog sna igranja u Premiershipu, a nikako ne okretanje leđa Dinamu i ostavljanju na cjedilu.
    Zajebao se, al koga je zajebao, sebe je zajebao!
    Oršić i pejorativni epiteti nikako ne idu u istu rečenicu!!!
  • Droljo
    20.8k

A sa tim transferom je vratio dinamu svaki cent koji je dobio od kluba. U tim godinama.... Čudo
  • Lynx17
    4.4k
    Zašto bi ga ha kao dinamovac uzeo na pik? Ja sam samo realan, otišao je u Wolfsburg koji je igrao jednu od najlošijih sezona u zadnjih 6-7 godina i dok nisu osigurali ostanak bio je na klupi, a došao je preko Kovač- Bara kombinacije za velike novce. Bez penala je imao 2 gola. Ne kazem da je los igrač, ali debelo precjenjen u javnosti i to bi se tek vidjelo kad bi tipa Baturina dobio minuta u reprezentaciji koliko i Majer koji je šetao kod gola Italije( pogledajte usporenu snimku) i odigrao jako los turnir, a opet dobio šansu ispred Baturine u zadnjoj tekmi. Spor igrač s finom lijevom nogom i dobrom vizijom, ništa vise od togaMiro Vugrinec

To sto je tvoje misljenje ne znaci da si "realan."
  • IvanS
    364
    Olmo zabio u debiju za Barcelonu. Unio preokret protiv Rayo Vallecana.

Bravo Dani!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.