Nudim okladu da ništa od radova na Kranjči prije lokalnih izbora — rioda
Što konkretno je čovjek krivo napisao? — db-izbjeglica
Možda i je, ne znam, ja ga nisam vidio? — db-izbjeglica
Evo ja prihvaćam, može oklada u deaktivaciju računa na zoni tko izgubi? — mokoxax468
za stadion Maksimir zapečačen cijeli projekt sa svom papirologijom u kojoj su sve dozvole i ovjereni ugovori sa izvođačima i planovima i rokovima. — mali M
ali to kaj Zg arena košta duplo više no što će koštati novi stadion ili što ona u Splitu više praktično nije ni uporabljiva, a koštala je 25% više od stadiona Ferencvarosa, su upravo razlozi zašto danas imamo neke od kompleksnih antikorupcijskih procedura — Bosskovitz
Razlika je u tome da ti misliš kako je Kranjča predizborni trik, a ja vjerujem da je ozbiljan projekt koji očito negdje malo zapinje, ali definitivno će se napraviti. — Bosskovitz
A i zapravo nakon vječne izgradnje Maksimira doatni razlozi zasto u javnosti izgradnje sportskih objekata nemaju podrsku te se vlasti (lokalne i drzavne ) ne odlucuju na ulazak u takve projekte... — Jaro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.