Nikad se ne zapitaš gdje leži problem? Kako je moguće da se uvijek na tebe nakače ljudi, stvarno misliš da je u drugima problem? — Jos-Optimus
Iskreno dok slusam i gledam tvoju logiku promišljanja imam osjecaj da iza tipkovnice stoji Ante Čačić i da bi većina tvojih utakmica bila da mi "dominiramo" protivnika posjedom i šansama ali lopta jednostavno neće u gol. Pa se desi da takvom svemirskom igrom ispadnemo od Sibenika iz kupa recimo. — E46
Ivanović već udara, Rukavina će imati bolju sezonu od Hoxhe, — Daliban
Po čemu to misliš, nekim objektivnim statističkim podacima ili svome osobnom misljenju? Jer čini mi se da Rukavina utrpa 2 gola cijelu sezonu, a Hoxha 15 ćeš ti opet ovdje govoriti da je Rukavina imao bolju sezonu.
A standard za "udaranje" je očito pao jako nisko ako Ivanović udara.... — Paggini
Pišeš li ti išta smisleno ovdje ili samo trolaš i podjebavaš? — Daliban
Pišeš li ti išta smisleno ovdje ili samo trolaš i podjebavaš? — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.