Ići će to puno bolje kad krene prodaja za nečlanove.Prodano je 3.600 pojedinacnih za sada. Kada se uzme u obzir da imamo cca 4500 godisnjih, to je 8.000 ulaznica koje su uzeli clanovi — Papastrumf
Uz duzno postovanje kolegi zonašu, neće se valjda cijena ulaznica ravnati prema ono kaj njemu odgovara? On ne bi na Sjever dole jer nije u ultra điru, ne bi na Sjever gore jer mu se ne sviđa pogled iza gola, ne bi na Zapad gore jer ima neki treći razlog nego bi isključivo na Zapad Dolje - ali ne po ovoj cijeni, nego po nizoj cijeni.
Da ja tako razmisljam, i ja bih gledao utakmicu doma. — Bosskovitz
svatko tko je ikad bio na Maksimiru, odnosno zapadu gore zna koliko je to odvratna i disfunkcionalna tribina. Imaš tih par toi tojeva koji su sami po sebi uzas(i to čak i meni, a jesi možda ikad vodio ženu ili curu na utakmicu? )
na svakoj malo većoj utakmici brdo ekipe ionako piša sa strane, smeća na sve strane, cugu možeš jedino dobiti ako ti se posreci s likom koji hoda na tribini jer inače biras između cuge ili gledanja tekme, ne znam što još treba navesti kako bi ekipa shvatila da NITKO normalan osim nas tu sa foruma neće uživati i željeti biti redovan na takvom stadionu. — Chempers
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.