• Common Sense
    1.3k
    Prošlo je već 15 godina, ali kao da je bilo jučer.

Hvala Iki Buljanu, hvala Gennaru, hvala Žilini, hvala Ružomberoku!

• Dr Hofmann
    4k
    Rakitić je klasični Jugošvaba
  • Oluja
    5.5k
    Kad se samo sjetim videa predstavljnja Kalinića, euforije kad je Perisic prvi put usao u igru, pa predstavljanja Rakitica i kad pogledam u kakvom su trenutnom stanju. Vrijeme je da i Rakitic svojim bijegom zada posljednji samar mrtvom magarcu.
  • don
    15.3k
    euforije kad je Perisic prvi put usao u igru,Oluja

euforije na predstavljanju i izlaženje Perišića i Brekala na poljudu, onaj naš neki unutarnji "strah", "šta ako im ispadne ovo dobro, šta ako uzmu ligu" ovo ono..

i par mjeseci poslije ovo :halo:

i kao što je napisano tu:

Oni nikada neće krenuti naprijedmarcio amoroso
  • Batigol
    91
    ti to ozbiljno? Pitam kao jugosvabo....
  • Dr Hofmann
    4k
    Često ljudi porijeklom iz exYu iz DACH zemalja žive i rade zajedno, pa neki od njih, meni barem, znaju ispasti neosjetljivi kad dolaze ovdje ili kao Rakitić rade neke stvari koje, opet ponavljam meni, budu čudne i ja ih osobno ne opravdavam. Imam pet autobusa rodbine u tim zemljama i ako sam te uvrijedio, ispričavam se od srca
  • Krizy
    60.3k
    onaj naš neki unutarnji "strah"don

Ja sam napisao neka dođu Perišić, Brekalo, Džeko, Rebić... u trenutku kad su imali +7 mislim.
    Da ćemo opet osvojiti s bar +5 :cool:
  • Zagi
    11.3k
    Oni nikada neće krenuti naprijed. Neće jer im se sve zasniva na mržnji.marcio amoroso

Ovo.
    Kraj priče.
  • cron1ck
    2.1k
    https://www.facebook.com/izborniknew/videos/390562954139995

Strina izgubila živce, koja smijurija od kluba i navijača :lol:
  • Hnlovac
    3.1k
    Meni je super što je skoro svaki ishod kod njih dolje za nas win situacija

- raspad sistema - +20 do kraja sezone, ruganje porazima protiv Vž , Gorice, Slavena

- početak racionalnoj razmišljanja - nema ih na karti HNLa narednih 5 godina zbog restrukturiranja, nema više ni upola najvećih navijača na svitu jer ne igraju Rakete i Perije

- čudo Božje i sezona na razini prošle - spusit ce opet par kola prije kraja, liga de biti napeta a mi ćemo opet završiti na vrhu
  • Omake
    11.4k
    Hajduku nema spasa dok se mentalni sklop kompletne Dalmacije ne promjeni. Jbg Split je grad propalih sportskih klubova i nadrkani vozača.
  • Kermit
    662
    Kakva je uopće sportska politika ostalih klubova u HNL osim Dinama? OK, davljenici spajaju kraj s krajem i pokušavaju opstati, ali što je s ostalima.

Rijeka koja prošle godine za malo ostane bez 2 titule, potjera trenera pred ključnu utakmicu. Osijek proda ključnog igrača pred ključnu utakmicu. Hajduk potjera najveće pojačanje pred ključnu utakmicu.

Jebote kaj se nemreš skoncentrirati na ovih 3, 4 utakmice koje ti znače napredak. Ne bi ni Dinamo bio tu gdje je danas da kontinuirano ne igra Europu. I onda se čudimo da nam je koeficijent u banani i da ga jedino DInamo održava.

Čitam ovdje kako neki pišu da ih boli tuki za HNL i rivale, u maniri "nek susjedu crkne krava", a ne kuže da nam jači HNL garantira bolje sponzorske ugovore, investitore, bolje igrače koji žele doći igrati ovdje. Plus najbitnije, natjecateljski moment gdje igraš jače utakmice, a ne da si do Božića prvak.

Bez jakog HNL-a nema ni infrastrukture ni jakog Dinama.
  • Paggini
    66.1k
    Svima njima klošarima je jedini cilj dostići i srušiti Dinamo, a Dinamu je cilj dostići i srušiti Dinamo od sezone prije.

Zvuči kao prazna semantika, ali dok se oni svi ne fokusiraju na sebe same i razvitak samih sebe, a malo manje im Dinamo stvara neki bolesni kompleks, dogadjat će se ovo.

Mi smo potpuno drugačiji svemir u odnosu na njih, kao što sam odavno napisao - ne postoji velika četvorka HNLa, postoji samo velika jedinka.
  • badjibadara
    7.2k
    Čitam ovdje kako neki pišu da ih boli tuki za HNL i rivale, u maniri "nek susjedu crkne krava", a ne kuže da nam jači HNL garantira bolje sponzorske ugovore, investitore, bolje igrače koji žele doći igrati ovdje. Plus najbitnije, natjecateljski moment gdje igraš jače utakmice, a ne da si do Božića prvak.Kermit

Sam si sebi dao odgovor. Sami vode svoju kravu na klanje, ali uz zelju da krepa nasa.
  • hardek
    5.7k
    Osijek si je sam kriv. Ljudi su umislili da su neki veliki klub pa kao ne žele poslovati s nama. Da su bili razumni za iste ove novce mogli su prodati Miereza nama prije 3 mjeseca i onda bi imali 3 mjeseca za naći zamjenu. Ne, šta oni rade? Nude Mierezu, najboljem strancu kluba u povijesti novi ugovor sa manjom plaćom nego što ima trenutno, a covjek u zadnjoj godini ugovora. Šta su očekivali da neće skočiti na prvu ponudu sa Bliskog istoka?

Teški amaterizam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube