• marcio amoroso
    42.2k
    Osijek u Azerbejdžan putuje sa samo jednim stoperom. Mkrtchyan ne smije u Azerbejdžan, a Duarte je pred transferom. Toliko o moćnom sportskom direktoru Boti koji je kadar složio već za početak priprema.
  • vjeko1701
    15.6k
    Nije neku tako situaciju imao i Bjelica kad je išao u Kazahstan pa mu je Nješmić igrao stopera. Il je to bio Tomić s Adanom?

U svakom slučaju sam poprilično siguran da im nije prvi put.

Rijeka je s druge strane bez desnog beka u Švedskoj.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Rijeka je s druge strane bez desnog beka u Švedskoj.vjeko1701

Kako to?
  • NORTE
    16.2k
    Kalinić ne može dovest ni slobodnog igrača koji je u karijeri dovoljno zaradio, a imaju praznu poziciju koju on igra (nemaju nikog pa ju krpaju Kalikom).

Jasno je da bez europske skupine oni "propadaju" i možda čak i na silu nekog prodaju ispod cijene, ako imaju ponude.
  • vjeko1701
    15.6k
    Otpao Smolčić II
  • marcio amoroso
    42.2k
    Rijeka je s druge strane bez desnog beka u Švedskoj.vjeko1701

Smolčić i Bogojević ne igraju?
  • NitkoBitan
    27.1k
    Ozbiljnija ozljeda?
  • vjeko1701
    15.6k
    U svakom slučaju, kaj se tiče naše lige, ako se danas nekom ludom srećom dogodi 3/3 to će biti među većim čudima hrvatskog nogometa.

Svi si pucali u nogu pred ovo pretkolo, dvoje popušili doma odlične prilike napraviti zalihu, jedan u stanju raspada i ludila već 6 mjeseci.

Nemam pojma.
  • DiddyGuela
    3.6k
    Znaci mozemo ocekivati standardno sramotne nastupe u Europi ostatka HNLa i ove godine. Sreca njihova pa im navijaci ne znaju za bolje pa ce se vec preko vikenda standardno prebacit fokus na sudacke odluke i teorije zavjere kroz HNL.
  • marcio amoroso
    42.2k
    Sreca njihova pa im navijaci ne znaju za bolje pa ce se vec preko vikenda standardno prebacit fokus na sudacke odluke i teorije zavjere kroz HNL.DiddyGuela

Tako je. Dodao bi još fokus na navijanje za Dinamove protivnike u Europi.
  • Mihaljević
    13k
    Ako pobijedimo Rijeku mislim da Castore slobodno može dodati još jednu crticu na dres.
  • vjeko1701
    15.6k
    Realno, najbolja prilika ikada da HNL ima tri europska predstavnika u grupama. U isto vrijeme izgleda kao da svo troje daju sve od sebe da na kraju to bude standardan jedan.

Nama bi njihov uspjeh donio mirniji HNL ovu sezonu i možda neku bolju budućnost po pitanju starta u europskim pretkolima. S druge strane ispadanja donose krize u konkurenciji i manji budžet kaj nam opet olakšava prvenstvo ali i garantira da ubuduće krećemo iz drugog pretkola.

Na kraju dana, naša budućnost je na nama. Meni bi osobno bilo draže da igramo ozbiljniju ligu s relativno ozbiljnom konkurencijom nego da svi oko nas jedva krpaju kraj s krajem i svake godine ispadaju po pretkolima. Al to su primarno njihove brige.
  • Jurki
    17.4k
    za Osijek i Rijeku bi mi bilo drago da prođu.. ali tovarima zelim - ispadanje.
    Nek se cirkus nastavi.
    Ajmo Ruzomberok.
  • BBBaranja
    3.5k

Prije par godina navijalo se za Gziru,ove za Ziru :)
    Za tovare i šarane bi "navijao" jedino da igraju sa srbima..
  • vjeko1701
    15.6k
    Super, nitko ti to ne osporava.

Kaj se mene tiče, neka svi prolaze i igraju. Bodovi su bodovi, ko god ih izborio.

Ruku na srce, par postova iznad sperdanje s navijanjem za Dinamove protivnike a praktički većina tu radi isto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.