• DiddyGuela
    2.9k
    Ali ono Kalinicevo obracanje javnosti jucer je vrh vrhova. Gitak TV ali za zapravo. Decko zabetoniran blagoteleceg pogleda jedva cita sastavljenu izjavu sa salabahtera.

Tip je slika i prilika velikog ajduka.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Ante Rebić ipak ne dolazi u Hajduk. On je trenutno slobodan igrač, ovdje trenira te ima želju obući bijeli dres, ali sada neće doći na Poljud.

Priča je definitivno gotova, tu stranicu zatvaramo za ovaj prijelazni rok.
  • skener
    1.9k
    hajduk zeli rebica
    rebic zeli u hajduk
    ali rebic nece doci u hajduk

i to je novinar kojem oni vjeruju vise nego svojim ocima
  • bbb medimurje
    3.6k
    Da rebic zeli u Hajduk ali pitanje po kakvim financijskim uvjetima a ovi vjerojatno nemaju za placu igraca druge HNL
    @Miro Vugrinec kaj si doznal o rebicu?
  • Str1nger Bell
    1.8k
    Pričalo se ovdje u startu da Kalinić, osoba koja je završila srednju školu po posebnom programu i koja čita s prstom ispod rečenica, nije ni blizu kapacitet za jednu od najkompleksnijih pozicija u nogometnom svijetu.Paggini

Tovari realno nisu za niš bolje, rekao bi da pod tvoj opis može stati pola Splita.
  • San Lorenzo
    18.7k
    Evo otpao Rebić, koji cirkusMentalni Gimnastičar

Rebić je bio realan kao i Moro...sljedeći na redu je vjerojatno Nikola Vlašić.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Nisu dugo Tomu Bašića zavrtili u eter
  • javolimtebejako
    2k
    gattuso na pitanje o tekmi protiv lokse

"Sve što se na terenu događa potpisujem. Igra je bila spora, slažem se. Izlasci su bili loši. Htio sam da se dodajemo, ali odmah smo išli vertikalno, dobro su nas pritisnuli. Svemu ovome možemo progledati kroz prste jer igramo svaka tri dana. I druge ekipe s tim tempom ne igraju dobar nogomet."

ubio ih tempo jebote vec je 14.8.
  • Dinamosaur
    1.9k
    upravo sam to htio napisati, a mogao bi i onaj Palaversa. Nemam pojma di je taj nestao
  • Ivdzo11
    5.7k
    Najjaci komentar na DP-u :grin:

"Nek se Kale opet spusti na teren (posto nemoze nikoga dovest) "
  • Neki tip
    21.3k
    Najjaci komentar na DP-u :grin:Ivdzo11

Dinamovo proljeće?

Domovinski pokret?

Bemti mlade generacije, sve same skraćenice pa nek si starčad misli o čemu oni. :grin:

Ova dva DP-a mi jedini padaju na pamet, a nijedan nije.
  • GOAT
    2.2k
    upravo sam to htio napisati, a mogao bi i onaj Palaversa.Dinamosaur

Palaversa je previse mlad i donekle zdrav, no gdje je i sto radi *checks notes* Senijad Ibričić :eyes:
  • Ivdzo11
    5.7k
    a njihovo glasilo Dalmatinski Portal, a vec se par puta tu skracivalo na DP pa sam se posluzio time :grin:
  • Juznjak
    4.1k
    4-E377191-C61-F-4613-A865-887-A20-FDDD7-D.jpg
    Hahaha toliko o tome kako je Gattuso uveo red i disciplinu. Kako se pobožno čeka Livaju, vjerojatno mu i viču da nije preša :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.