• E46
    714
    Krivo sam se izjasnio mislio sam da je grijeh da RPG zauzima Ogiju mjesto umjesto da igra desno
  • Sajla
    5.9k
    volio bi vidjet da krene u prvih 11 u nekoj bitnoj tekmi u LP ili derbiju HNL-a pa da preko njegove strane padne gol pa sta bi se sve pisaloCrni86

Ja ne bih volio vidjeti kako primamo gol u bitnoj utakmici, radije bih rekao da se bojim toga i što bi se pisalo kasnije. Ali u tome je smisao skautiranja igrača i slaganja momčadi. Neki su doveli 19godišnjaka iz treće lige iz Gane pa se nakon 2 utakmice priča da ga moramo kupiti. Valjda ovaj dečko iz Barcelonine akademije zaslužuje bar pola tog povjerenja, dovode ga ljudi koji su do sad odradili prilično dobar prijelazni rok.
  • Samurai
    122
    Oliveras je skroz nepotreban..uzima mjesto na treningu i u rosteru našim mladim igračima..čim nije prismrdio za Romu i vise ga nema u nikakvim kombinacijama za seriuA u nekim slabijim klubovima..onda sumnjam da vrijedi
  • Laugreano
    2.6k
    Dobro si to skautirao. Svaka cast. Nije ni Petko bio pa...
  • Jurki
    12.6k
    Oliveras je skroz nepotreban..uzima mjesto na treningu i u rosteru našim mladim igračimaSamurai

Opaska ti je na mjestu.. jer imamo u juniorima 3 lijeva beka koji mogu igrati najmanje u Rijeci.. ovaj transfer tj posudba je bezveze. Treba sportskog direktora nabit nogom vrit iz kluba jer nema pojma.
  • Samurai
    122
    Petko je barem nas…živi bili pa vidjeli
    Ludi su ak ga dovedu
    Rile,RPG,Perkovic,ogiwara,Mikić,moharami i još k tome imaš šepica iz juniora..
  • GOAT
    1.4k
    dobro kazes, samo nasi decki dolaze u obzir!!! Sta Španjolac zna o nogometu? No me gusta
  • skener
    1.2k
    Ovo je neka nova konstrukcija, uzimanje mjesta na treningu
  • Samurai
    122
    Ma da..samo se sprdajte…
    Zato i jesmo u banani od repke do klubova sa hrvatskim igračima i traže put kroz RedBull,2.bundesligu Itd..
    U zadnje vrijeme nam bas nejde s mladima..osim batija
    Nadam se da će se to promjenit
    Rade bi da mi RPG igra lijevo i da mi nas mladić igra desno
    Ili obrnuto.
  • Samurai
    122
    pa ne nego..nije mi jasno i sad kad je bila konferencija oko tekme s Osijekom i Petkovićevog potpisa.
    Čovjek kaže fokus je na mladima na našoj školi..a frajer gomila strance..
    Uvijek smo i budemo živjeli i mi i repka od domaćih dečkiju..ne kažem da ovi ne vrijede..Al činjenica je da ćeš našeg baturinu prodat za 20+ a hoćeš li bilokojeg stranca prodat barem za 5..upitno
    Plus predstavljat će hrvatsku dugi niz godina..
    Jbg ne tako davno neko je to znao forsat na svoj način..
  • Jurki
    12.6k
    nemres nakrcati roster sa klincima.
    Imali smo to vec jedanput i bil je teski debakl. Tad nisu bili ni klinci vec u21 reprezentativci.. jedna "svijetla" crtica Dinamove povijesti zvana liga za bedaka.
    Mozes forsirati 2-3 klinca i to je to... ostali jbg.. a to budu najvjerojatnije Pavic, Vrba i Mikic.. ostali ili juniorska momcad ili posudba.

Inace Oliveras je top posel.. posudba na cistu placu (ak je istina 50 k godisnje je sitnis).. ak ne dobar dobije jednosmjernu kartu za Rim.. a ak bu dobar za 1,5 mil eura dobijes beka sa jebackim prodajnim potencijalom.. tim transferom mozemo izgubiti jako malo.. a dobiti jako puno.
    Zamisli kolko bi reputacija Dinamu skocila da jos jednog Španjolca lansiramo u orbitu...
    postali bi jos pozeljnija destinacija mladim nogometasima.
    a da ga jebes je skolovan nogometas jer je presel Barcinu skolu..

A kaj se nase repke tice.. nek se savez jebe.. jer su ugasili druge momcadi.. Dinamo mora gledati prvenstveno sebe i nikoga drugoga.

Jbg ne tako davno neko je to znao forsat na svoj način.Samurai

Ta spodoba je forsirala na svoj nacin da si napuni đepove.. jebo mu ja mater narkomansku.. i bolio ga je kurac za rezultate kluba... 20 godina sramocenja u Europi
  • Samurai
    122
    Slažem se..
  • Blue Label
    4

Meni je smiješnija logika da netko misli da je Ogiwara bolji defanzivno od Ristovskog.

100 put se piše jedno te isto bez iti jednog argumenta kako i što donosi koja opcija.
    Za neke bitne europske utakmice stavit Ogija bi bilo pogubno, garantiram da bi postao target za izolacije zbog slabijih duela/pozicioniranja/držanja linije itd.
    I te njegove mane bi se mogle kompezirat sustavom/def strukturom, ali to je za neku širu priču...

Sorry za off topic
  • Nino Bule
    14.5k
    .uzima mjesto na treningu i u rosteru našim mladim igračima..čimSamurai

Nas jedini lijevi bek koji je potencijal za nesto je sepic koji se vratio s teske ozljede
  • Orc123
    8.7k
    kako se samo nasi usude uzeti mladog beka spanjolske repke, sram ih bilo...potrosit ce sigurno 60tis eura na jednogodisnju posudbu a imamo barem 3 -4 mlada l. Beka u ekipi koja du prosla i pripreme i stvarno su pokazali da se na njih moze racunati. Sram bilo Marica, odmah mu dati otkaz! Mnogo me boli patka kako ne razvijamo nase za repku, valjda smo trebali pokupiti ove panjeve iz hnl od kojih tko god da je otisao van ne igra ili skuplja mrvice a kostali bi nas ko suho zlato. Situacija s kupovinom u hnl je takva da mi npr. Sad pitamo Rijeku za Ivanovica ili Istru za Lawala dobili bi odgovor u vidu 2 i 3mil eura. Nek si te cifre zabiju u .........

Kroz godinu dvije stat ce i to pumpanje cijena za nas igrace jer se trenutno prodaju samo na racun uspjeha repke. Onda ce opet biti prosenje preko medija da Dinamo nesto kupi od njih........

Oliveras je nikakav rizik a potencijalno dobivamo odlicnog igraca i to dugorocno! Siguran sam da su tako mnogi pricali i za Olma, mozda cak i ti.....ne bi se cudio.

Bas me briga odakle dolazi igrac, ne brojim krvna zrnca a mnogi stranci su pokazali vise postovanja prema Dinamu od domacih deckiju! Imamo vlastitu skolu koji trebamo nadopunjavati igracima iz vana, a u HNL samo ako je cijena normalna.

Ebe mi se za to sto mi necemo razvijati igrace za repku koji nisu iz nase skole. Mi cemo svake godine razviti par igraca koji imaju potencijala za repku a za dalje mi se ebe! Nek ih razvija Basel i Waterloo......Samo Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions