• E46
    1.6k
    Ja bi samo želio i tiha patnja mi je da se dovede ovaj Kevin Carlos, dugo nisam gledao takvog napadaca takvu zvijer, jebo ti 100 banovih Ivanovica jedan Carlos, a utjesni igrac moze i Pierrot haha
  • Orc123
    12.6k
    Dobro je to kaj igraci dolaze s vecinom istog govornog podrucja.... Tu su nasi Francuzi ko domaci vec, Ktc odlicno prica Spanjolski, Torrente se jako lijepo vec prilagodio i ono sto sam uspio cuti od ljudi je da je iznimno pozitivan lik, da upija ko spuzva, ne leti u nebesima nego cvrsto stoji na zemlji i prihvaca sugestije. Sad se vec lijepo priviknuo na sve i bit ce od velike pomoci u adaptaciji Cordobe uz Ktc-a. Eto, ako i Oliveras stigne bit ce mu puno lakse se adaptirati na momcad. Od stranaca Hoxha kuzi sve na Hrvatskom, Mmae prica engleski i francuski, Ogi se odlicno prilagodio.....opcenito mislim da Ogi zasluzuje vise prilike da pokaze sto moze a ima ogromne rezerve.
  • E46
    1.6k
    Lijepo sam naglasio pravog lijevog beka znaci Gvardiol je igrao tu poziciju ali nije lijevi bek. Bas primarno lijevi bek nije bolji bio od Ibaneza do sada i to je moje misljenje.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Leovac je bio bolji bek od ibaneza barem duplo.
  • Mr Anderson
    12.9k

Doslovno je jedan Leovac u svom primeu Maldini i za Ogiwaru i Ibaneza.
  • badjibadara
    6.6k
    Lucho je pri dolasku u europu predstavljan kao krilo, tek su ga kasnije prekomandovali na beka. Toliko o “pravom” beku.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Još uvijek imamo opciju koju je Marić često spominjao u svojim izlaganjima - kapitalci koji na kraju prijelaznog roka ostanu bez boljih opcija od Dinama, primjer RPG. Kod nas ionako prijelazni rok traje nešto duže nego u ostatku Europe tako da ćemo imati nekoliko dana vremena "upecati" nekog kapitalca na poziciji špice. Očito se gleda u tom smjeru da se dovede napadač bolji od Brodića.
  • dinamo vitez
    678
    Mislim da nije zanemariva činjenica ni to što su manje više svi igrači koje smo doveli stvarno htjeli biti ovdje.

O Pjaci ne treba govoriti, Mmaee i Torrente su bili slobodni igrači i sigurno su imali puno opcija a odlučili su se za nas, Cordoba je navodno imao ponude iz Grčke i drugih zemalja ali je htio samo u Dinamo, a i za Oliverasa je u onom početnom Romanovom tweetu od 31.7. navedeno da želi isključivo u Dinamo.
  • Laugreano
    4.5k
    Ma sarkazam, jer sam stalno govorio ovima koji su pljuvali po maricu, da budu strpljivi do polovice 8.mj . Ja sam prezadovoljan prijelazni rokom.
  • Nogo
    8.5k

Evo malo Oliverasa dok čekamo :starstruck:
  • Orc123
    12.6k
    vidi se da je ofenzivan bek, veliki potencijal kojeg treba izbrusiti. Sa loptom je na Ti, jak na njoj, nogometna inteligencija na visokom nivou. Ima sve kvalitete da se moze raditi s njim, posebice na defenzivi gdje ce sigurno biti najtanji ali mozda i ne ...treba ga vidjeti...zalog za buducnost.
  • hardek
    5.2k
    Pa ovaj dečko je 10-tka na lijevom beku. Inverted wing back, više vremena provodi u centrali nego na krilu što nije ni loše jer lijevo krilo onda ima češće situacije za izolacije 1 na 1, a u centrali imaš igrača više. Zanimljiv igrač koji daje treneru dodatne mogućnosti za kemijanje.
  • Captain America
    20.4k
    Usporite malo s euforijom da su dugoročno rješeni problemi lijevog beka i desnog krila. Lani u ovo vrijeme je bila identična situacija s Kanekom i Mihajličenkom, pisali su se hvalospjevi Šimiću, sprdalo Lesičkog i Medu... Jedan je odletio nakon 2 mjeseca, a drugi nakon 10 mjeseci bez da je itko pustio suzu za njima.

Cordoba i Oliveras nisu igrači poput Hoxhe i Pjace od kojih se otprilike znalo što se može očekivati prilikom dolaska. Na papiru djeluju zanimljivo, ali sumnjam da je dvoznamenkasti broj navijača Dinama pogledao 5 utakmica ijednog od tih igrača. Oni su zasad prinove kao i Torrente i tek trebaju pokazati da su Marićev jackpot poput RPGa, a ne promašaji.
  • Noel
    13.5k

Može proć tvoj upis da nisi spomenuo Lesičkog i Medu. Ne šprda se njih zbog Mihaličenka i Kaneka nego zbog drugih poznatih i manje poznatih razloga. Kaj se tiče Mihaličenka nije čovjek ni u pola loš kolko ga je Jakir morao okrivit jer nije imao muda okrivit nesposobnu upravu koja je bušila Dinamo iznutra. Dogodilo bi se to i Kaneku koji mu je i spasio guzicu u ključnom trenutku. Kako god bilo Kaneko i Mihaličenko nisu pojačanja za Dinamo. Kao ni Boško Šutalo i Marko Bulat.
  • Orc123
    12.6k
    i? Kaneko je imao ogroman utjecaj na osvajanje naslova, igrao dobro i u Europi a uopce ne sumnjam da bi i Mika bio od koristi da nije ispao zrtveno janje. Potpisujem da Cordoba ima slicnu 1. Sezonu ko Kaneko....ne vidim problem. Nit ne ocekujem od decka koji je dosao ko potencijal da bude Junior Fernandez jer nisu to bili ni Majer, ni Ivanusec u svojim prvim sezonama, da ne spominjem Spiku, Bulata ili nedaj Boze Bockaja, Stefulja i slicne. Uopce ne sumnjam da Kaneko imao 21godina i ovakvu sezonu da bi ga otkupili i za vise od 1mil eura. Problem du bile godine i mala preprodajna perspektiva. Gdje je problem s Oliverasom? Decko ne moze ispasti losa akvizicija doslovno! Možemo izgubiti max 100tis eura place! Moze ispast top pojacanje jer potencijala mu ne nedostaje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.