• Tom Hanks
    5.8k
    Prošli bez postignutog gola u zadnjoj rundi,u finalu si to ne možemo priuštiti ako rezultat bude isti ili na gol razlike
  • Noel
    25.5k
    Tucak. Želim da se čovjeka nakon nedjelje pamti kao jednog od najvećih Hrvata u povijesti. Ne samo sporta nego općenito. Zbog svega što je napravio za Hrvatsku. Velik čovjek. Velik.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Ivica Tucak, kakva velicina — skener

Prije par godina sam sjedio kraj njega na letu iz Madrida za Zagreb. Ne samo što je ljudina i stručnjak nego je baš jednostavan i normalan lik.
  • miro
    10.2k
    naravno da nemaju
  • M94
    2.9k
    Zasto Kharkov nije nikako u bazenu — Petar86

Imao je 3 osobne.

Svaka čast Tucku i igračima.
    Bijač legenda.

Ajmo to Olimpijsko zlato uzet još, bila bi grehota izgubit u finalu od nikad slabije Srbije.

Tucak. Želim da se čovjeka nakon nedjelje pamti kao jednog od najvećih Hrvata u povijesti. Ne samo sporta nego općenito. Zbog svega što je napravio za Hrvatsku. Velik čovjek. Velik. — Noel

Vrhunski posao radi, uz to bila smjena generacija, ostao bez najboljeg igrača na svijetu Sukna koji bi dan danas igrao da nije bilo bolesti.
    Bilo je i nekih loših rezultata, visjelo mu je mjesto izbornika, ali evo ga i dalje tu, uzeo je 3 medalje u jednoj godini na 3 velika natjecanja i smiješi se ona najveća i najsjajnija sa OI.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Da su Srbi izbacili Amere to bi bilo ogromno postignuće, doslovno bi pobijedili nepobjedive, cijeli svijet bi pričao o tome. Ne kažem da je usporedivo sa SP u nogometu, ali je itekako veliko uspjeh.
  • Logistika
    1.6k
    Jesu bokscki mecevi onog Imane Khalif bili u ponudi na kladionici?
  • db-izbjeglica
    22.3k
    Kao i mi na SP u nogometu. Mislim da smo jedina ekipa ikad koja je tako proslavila poraz u finalu nekog natjecanja. — Keyser Soze

Ne postoji sport koji kod ljudi izaziva toliku reakciju i osjećaje poput nogometa, ali ono... ni blizu. SP u nogometu je najkultnije i najveće natjecanje u tom sportu.

U finalu SP u nogometu je igralo svega 13 reprezentacija! U moderno vrijeme, samo najveće nogometne sile i hrvatska. Znači, osim nas... nitko nije imao ni prilike slaviti takvo što, a da već nisu osvajali najveće trofeje i/ili bili tamo.

Međutim, druge reprezentacije slave i manje stvari, recimo costa rica ispadanje u 1/4 finalu.

https://www.dailymail.co.uk/sport/worldcup2014/article-2685575/amp/Costa-Rica-World-Cup-squad-arrive-home-heroes-welcome-reaching-quarter-final.html
  • Eduardo
    30.9k
    @ksapi ima li istine u ovome što Kljajić priča da Sigurdsson nije s momčadi spavao u olimpijskom hotelu, nego je bio smješten u nekom hotelu? Dodaje i da je Dagur na pripremama odradio dvadesetak treninga, a trebao je minimalno 60.

Ispljuvao je sve redom od Sigurdssona kojeg je nazvao ribarom do Mihića, Načinovića, Grahovca i Šipića... Kaže, imali smo tri pivota, a da svu trojicu spojiš u jednog, opet nemaš kvalitetnog igrača.
  • Mozart4
    330
    Nije to uopće rijetka pojava da stožer spava van olimpijskog sela, baš iz razloga da bi imali više mira za pripremu utakmica.

Vezano za Kljajića, izrazito odvratan intervu, a posebno kad uzmemo u obzir koga je to Kljajić junior trenirao, a koga Dagur.

Dok je Dagur osvajao medalje s Fuchse Berlinom i Njemačkom, a zatim stvorio japansku reprezentaciju, Kljajić junior trenirao je u 2 navrata Rk Zagreb te reprezentaciju Saudijske Arabije. Toliko o ribarima....

Dagura treba pustiti da radi i da stvori novu generaciju hrvatskih rukometaša, a koji će moći pratiti zahtjeve modernog rukometa. On znanja i trenerskog iskustva ima neupitno više od svih index stručnjaka ala Kljajić junior, Goluža, Vujović, a koje nitko sjevernije od Zagreba niti ne pomišlja angažirati za trenera.
  • Dzoni
    8.2k
    Nema koga Kljajić nije ispljuvao od naših izbornika, a sam nikakvog značajnog rezultata iza sebe nema
  • Eduardo
    30.9k
    Nije to uopće rijetka pojava da stožer spava van olimpijskog sela, baš iz razloga da bi imali više mira za pripremu utakmica. — Mozart4

Baš zbog toga i pitam jer me zanima je li to baš tolika anomalija pa da zbog toga treba udarati ovako nisko kako Kljajić udara. U pravu si, intervju je baš odvratan. U potpunosti odiše zlobom i ljubomorom i pakosti.
  • Infinity
    21.6k
    Bili su, ali nije isplativo. Uplatis euro, dignes 90 centi nakon poreza.
  • db-izbjeglica
    22.3k
    Jel realno ovo što njemačka igra?
    Mislim da bi ja imao veći šut za 2 od 26%, strašno!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.