• Mali Zeus
    16.2k
    Ček, nisam shvatio, unazadili su mu karijeru jer je potpisao novi ugovor s klubom?
  • mali M
    6.9k
    nisi shvatio..
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus nisi shvatio..mali M

Ok, znači klub upropaštava igrača i 'ruši' mu ugovor ako ga ne pusti u veći klub. Sad sam shvatio. Kako je već rečeno, klub gleda svoj interes i ako procijeni da neka ponuda nije dovoljno dobra onda ga ne proda, mislim možeš pričati da su ugovori floskule, ali ugovori se potpisuju s razlogom.
  • mali M
    6.9k
    pojasnio sam dva puta malo više na svojim upisima da se ne ponavljam. Mene moj poslodavac (velika korporacija) dva puta nije pustio u drugi odjel unutar firme na bolju poziciju i veću plaću jer sam im prevrijedan ovdje. Povećali mi nisu niti plaću niti poziciju. Da li su bili u okviru našeg ugovora, jesu. Da li su mi unazadili karijeru, jesu. Da li je krajnji rezultat moj otkaz i odlazak kod drugog poslodavca, je? Možeš ti biti unutar ugovora kolko hoćeš, a nepravedan i pokvaren bezgranično. Zašto je Mierez potpisao novi ugovor? Pa vjerojatno nije računao da će Osječani ispast smradovi, nego ideš sa najboljom nadom u sve. Koliko klubova potpiše novi ugovor sa igračima samo da bolje prođu u transferu.. nije to ništa novo, al onda nisi smrad i ne ucjenjuješ i štopaš tog istog igrača...
  • NitkoBitan
    23.1k
    Pola budgeta mađarskih klubova popuni država, tako je znači i s Osijekom.Omake

Mislim da su im prihodi 2023. godine bili oko 30 milijuna eura. Kao sto sam napisao, od "sponzora i oglasavanja" imaju 19 milijuna eura (17-18 sigurno "madarskih") dok od donacija nepovezanih drustava imaju 7,5 milijuna eura. Znaci 2023. godine skoro 90% prihoda kluba je cinio madarski kapital.

Prihodi otprilike na razini Hajduka, skoro ili oko duplo veci od Rijeke. Gdje je su ambicija i sportski rezultat?? Oni se zadovoljavaju 4tim mjestom i europskim kvalifikacijama... bez Miereza i Duartea ce im i to bit cupavo. Gdje odlazi novac koji dolazi u Osijek?
  • mali M
    6.9k
    otprilike, samo ja nisam rekao da ga upropaštava nego mu unazađuje karijeru što zbilja i je tako, nemožeš reć da Osijek nije svjestan da je stepenica prema većim klubovima... Legitimno ima pravo ne prodat igrača i držat se svake točkice ugovora, ali ja kažem da to nije uvijek i dobro za obje strane. I sve ok, da se shvatimo ne govorim nikome da Osijek nema pravo ne prodati nekoga u svom interesu, samo kažem da je moje mišljenje da su smradovi.. i to je to...
  • Mali Zeus
    16.2k
    Navodno da je stvar u tome da je čekao da mu se ponudi produženje ugovora do čega nije došlo i zato onda ide. Boto je dobio nalog da ga proda, a uprava je odradila posao ogađivanja Miereza navijačima. Mierez je oduševljen Osijekom, kao i njegova obitelj, ali nema baš lijepe riječi za klupsku vrhušku.
  • mali M
    6.9k
    a eto, samo sam zapravo htio reć da nije samo Mierez smrad koji je ostavio klub na cjedilu u ključnim trenucima nego vjerojatno je i Osijek imao svoje prste u tome zašto se tako situacija rasplela
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Mislim da su im prihodi 2023. godine bili oko 30 milijuna eura. Kao sto sam napisao, od "sponzora i oglasavanja" imaju 19 milijuna eura (17-18 sigurno "madarskih") dok od donacija nepovezanih drustava imaju 7,5 milijuna eura. Znaci 2023. godine skoro 90% prihoda kluba je cinio madarski kapital.

Prihodi otprilike na razini Hajduka, skoro ili oko duplo veci od Rijeke. Gdje je su ambicija i sportski rezultat?? Oni se zadovoljavaju 4tim mjestom i europskim kvalifikacijama... bez Miereza i Duartea ce im i to bit cupavo. Gdje odlazi novac koji dolazi u Osijek?
    NitkoBitan

To sa osijekom je ogromna sprdačina!
    Uvjeren sam da će oni ispasti iz prve lige u kratkom roku nakon što orban izgubi vlast u mađarskoj.

U taj klub lovu upumpavaju preko tvrtki koje uopće ne posluju u hrvatskoj, što je suludo, van svake pameti. Sve to su tvrtke u vlasništvu onog meszarosa, orbanovog jataka, uglavnom se bave infrastrukturnim projektima u mađarskoj, gdje mu orban namješta poslove financirane državnim novcem.

Mislim, za taj klub ionako praktički nikog nije briga, imaju par desetaka likova koji si zabrijavaju da su ultra grupa i to je manje više to. Njih se može kupiti sa 5 gajbi piva i mogućnost kritičkog razmišljanja im je u minusu.

Tik-tok-tik-tok...
  • E46
    1.2k
    Ja vjerujem da je Boto izgubio zivce s Mierezom i da je bio uvjet ili ostajes i produžujes ugovor ili cu te prodat van ako neces van onda ces na tribinu.
  • mali M
    6.9k
    pa dobro, moguće svakako, isto tako kako i ja mislim da je Mierez izgubio živce sa Botom i muljarenjem i inačenjem. Možda je rekao pustite me u Dinamo to je dobro i financijski i za moju karijeru, a Boto je rekao nema, ili tribina ili negdje van.. možemo se tako igrati scenarija do sutra, ali kao i uvijek do sada istina je negdje između. Baš bi bilo simpa da Mierez za x vremena gostuje u nekom podcastu kaže šta se izdogađalo..
  • Bosskovitz
    14.9k
    U taj klub lovu upumpavaju preko tvrtki koje uopće ne posluju u hrvatskoj, što je suludo, van svake pameti.db-izbjeglica

Sjećam se da sam jednom išao gledati te njihove sponzore na webu klikajući na linkove i ozbiljna većina, tipa 80%, uopće nije imala web na hrvatskom, a kamo li da su radili u Hrvatskoj.

Nije se puno promijenilo: generalni sponzori Opus, Meszaros&Meszaros i VHID i dalje nemaju webove na hrvatskom, samo na engleskom i mađarskom, a manji sponzori su hrvatski ili posluju u Hrvatskoj pa imaju; osim 2Rulea koji nema čak ni na engleskom, nego samo na mađarskom.
  • Laugreano
    3.5k

Ovi pacijenti pisu da je Cavlina kriv za odlazak Miereza, jer se zbog njega posvađao sa istokom i da je to razlog odlaska. :lol:
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Nije se puno promijenilo: generalni sponzori Opus, Meszaros&Meszaros i VHID i dalje nemaju webove na hrvatskom, samo na engleskom i mađarskom, a manji sponzori su hrvatski ili posluju u Hrvatskoj pa imaju; osim 2Rulea koji nema čak ni na engleskom, nego samo na mađarskom.Bosskovitz

Ma ništa... te firme rade isključivo u mađarskoj i isključivo poslove sa javnim novcem pa im marketing i nije potreban. Svakome sa zrnom mozga je jasno o čemu se tu radi.
  • Tom Hanks
    3.5k
    Koliko se ovdje ljudi bave sa tim nekim nebitnim Osijekom i koliko navijača imaju..da nije smiješno bilo bi žalosno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.