• Bratić
    101
    Kako je utihnula tema, gazenje Istre i iscekivanje ljecnickog sutra/prekosutra :D mislim da je prije LPa jos samo Cordoba, a onda ovisno o prolasku idemo po treceg napadaca, lijevog beka i eventualno trampa Spikic/desno krilo
  • scooniepenn
    5.1k

Po pisanju koga ili cega? Mede, Maslinarija, Pudla ili nekog cetvrtog? Petko ima ugovor i mozes biti siguran da ga sad sigurno necemo pustati nigdje jer u tome nemamo nikakvu racunicu. Cak i pod cijenu da ne produzi ugovor morat ce ga odraditi do kraja. Prosla su vremena kad Dinamo nije bio primaran interes.
  • mbzg
    156

Morati i htjeti? Nije to bas tako crno ili bijelo, imaš ugovor i moraš ga odraditi do kraja. Hipotetski, dođe ponuda od Fiorentine daju ti 3 god ugovor na 2 mil eura/god? Petko želi otići i što ti radiš kao klub? Držiš ga pod svaku cijenu do isteka ugovora i imaš ga s njegovom boli me tuki igrom, ponavljam, hipotetski govorim. Igrači su čudne biljke.
  • Droljo
    18.7k
    Valjda se to izkomuniciralo na relaciji klub igrač do sada. Ali da, da se to sada desi i tribina ako treba do kraja ugovora. Pa ti nađi sebi fiorentinu nakon godinu dana ne igranja
  • Brusa
    3.5k
    staviš ga na tribinu onda i jebiga, igraš s onima koji hoće igrati , a on nek potpiše za koga hoće...
    Znam da su to delikatne situacije, ali nada se da će se nova uprava dobro postaviti prema takvim ponašanjem, "igračima koji su zadužili klub" i ostalim sličnim situacijama
  • mbzg
    156
    Slažem se s vama, Bruno mi se čini karakter, nebu tu došlo do toga.
  • scooniepenn
    5.1k

Ne, nego mu kazes da je Dinamo ispostovao njegovu klauzulu koja je potrajala dovoljno dugo da si nadje klub po zelji. Nije ga nasao i sad nakon sto je Dinamo prodao i Brodica moze odraditi ugovor maksimalno do kraja ili sjesti na tribinu. Dinamo je taj kojeg se pita, Petka se pitalo onoliko dugo koliko je ugradjeno u klauzulu. Dinamu potencijalnih 2.5 milijuna trenutno ne znaci prakticki nista.
  • emilperska
    11k

Rekao si neke ok stvari, ali ovaj dio? "Dinamo je ispostovao njegovu klauzulu"

Klauzula je u ugovoru, nema se Dinamo sto nje pridrzavat ili ne, zato se i zove klauzula da Dinamo nema utjecaja na to.

Edit: vrijeme za aktivaciju klauzule je proslo, ali nisam shvatio termin da se Dinamo pridrzavao klauzule, kao da je imao opcija..
  • miro
    7k
    Da, ali očigledno da ni Petko baš nema opcija
  • sport
    4.9k
    Zašto radite problem od nečeg čega nema.
  • Droljo
    18.7k
    Zašto radite problem od nečeg čega nema.sport

Tko radi problem?
    Lijepo je (u prvom postu na tu temu) kolega rekao hipotetski..
  • sport
    4.9k
    Aha,pa onda se i ja hipotetski pitam hoće li Bruno ostat,otići ili završiti na tribini.
  • mbzg
    156
    Ako je moguće uzeti potencijala iz nekog jačeg kluba, posudba s kupnjom ionako nemoramo raubati Petka protiv 80 % lige a onda možeš igrati s dva napadača. Recimo jako mi se svidjelo što se Mišić vadi van i mijenja s Pavićem. Smanjit će mu se tako ukupan broj minuta da ostane svježiji. Slično bi trebalo s Petkom.
  • Slush
    962
    Maric je rekao da cemo uzeti 6 igraca.

Filipovic, Cavlina, Mmaee, Torrente, Kacavenda, Pjaca.

S obzirom da je Cavlina proslijeden, Filipovic da popuni zapisnik, Kacavenda koji je otprije bio sa nama jel to znaci da cemo uzeti jos 3 igraca ili?

Maknimo Cordobu to je dva.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Maric je rekao da cemo uzeti 6 igraca.

Filipovic, Cavlina, Mmaee, Torrente, Kacavenda, Pjaca.
    Slush

Vjerojatno je rekao okvirno. Sumnjam da ce se drzat egzaktne brojke kao pijan plota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.