• bbb medimurje
    4.1k
    Nevjerojatno da na jednoj neutralnoj televiziji strucni analiticar stalno govori 'mi' o hajduku
  • Praskaton
    4.4k

Treba bit fer i reći da je Ivkovic nesto slicno radio za nas.Nije da to pravda ova dva klauna al eto.

Siguran sam da necu pogledat tu emisiju nikad
  • Slush
    929
    Glupo da su uzeli Skominu za oko sokolovo, uz ovu dvojicu klaunova onaj Tenzera iz slobodne dalmacije bi bio vrhunsko oko sokolovo.

Edit: Umjesto ove Valentine jos i Mirta kao voditeljica koja je na HRT2 u liveu sa Karoglanom poslije Dinama rekla "Steta da smo izgubili."
  • E46
    1.4k
    Pa kakav gazda takvi radnici? Tonko tovarcina na kvadrat glupa.
  • dzis
    1.1k
    Uopce nisam gledao,ali sam nakok vasih komentara upalio. Trebalo mi par minuta do proljeva od Vejica u njegovoj biloj kosulji.

Imam neki osjecaj da ovaj dvojac nece docekati kraj sezone. Mozda i odlete prije Gatusa
  • Dinamosaur
    2.2k
    Doveli tri tovarske p. da komentiraju cijeli HNL

Prije emsije sam se nadao da ce mozda izbit neki fajt u stilu Jerry Springer showa, obzirom na ega od jelicica i vejica..
    Stanga, jos se i Vale ubacuje kad ovima pomanjka rijeci
  • San Lorenzo
    19.6k
    Jel mogu pisat MaxSportu da dodaju još i Vladu Balića u ovaj analitički roster?
  • Noel
    12.6k
    Kaj se vi svi pravite sad iznenađeni? Godinama politika,HNS sudci i svi glavni mediji, veličaju prosječan klub i guraju ga prema tituli. Najdalje kaj ga uspiju gurnut je osvajanje kupa ili 2,3. mjesto u ligi. Nas koji to tvrdimo nazivate da stvaramo imaginarne neprijatelje i da umišljamo. Pa pogledajte na kaj liči medijski prostor. hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk. Maxsport je ovim potezom samo pokazao i dokazao da je i on uključen u to. Ustvari i prije je bio. Primjer prošle sezone počinje tekma poslušajte atmosferu na poljudu i komentator zašuti ovi tam nariču nekakvu žalopojku svoju. Jedan primjer pranja mozga. Primjer dva kako pokušavaju popljuvati Dinamo. Komentator maxsporta usred tekme ničim izazvan krene pričat o nehrvatskom Dinamovom novom dresu. To su vam dva primjera iste televizije iste tv kuće kako rade za određenu interesnu skupinu. Dao sam dva primjera friška nova mogao bi u ove tri godine dat stotine za različite medije. Osvjesitete se ljudi ne radi se o imaginarnim neprijateljima nego podloj akciji spašavanja propalog kluba. Koja je već godinama ne uspijeva unatoč svim naporima. Najviše zahvaljujući nadmoćnijem suparniku na tribinama i terenu.
  • Ludovic IX
    8.8k
    Što je skomina rekao za njihovu tekmu?
  • Dinamosaur
    2.2k
    nije jos u studiju,rekli su da kasnije dolazi. Nadam se da ce bar on bit objektivan a ak se prikloni ovoj trojki onda kvragu
  • Slush
    929

I jedan jedini komentator Zizi koji je kao Dinamovac, ga je sramota to reci i jos se ulizuje ovima s juga valjda zbog Tribine Podcast da ne dobije hejt neki.

Mrzim takve ljude, pa imali smo i Prasicka koji kad je igrao Dinamo - Hajduk i Dinamo dao gol bi svrsavao, al isto tako smo imali i Velu koji bi svrsavao kada Hajduk da gol, s time nemam problem, ali imam kad je netko papak u dusi.
  • reziser
    7.5k
    ode mail na

jer ovo se neda slušati...
  • Danko
    2.1k
    Jao koje ovo tele vejić, pa ja nemogu vjerovat, zira, gzira, hahaha
  • Peškaman
    7.2k
    I jedan jedini komentator Zizi koji je kao DinamovacSlush

Ivan Ljubić je navijač Dinama.
    Mateo Pukšar je koliko-toliko neutralan ali dam mišljenja da više 'naginje' Dinamu.
    Kecman je navijač Istre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.