• Mr Anderson
    9.4k

Pa nije, ruka se vidi tek kad ju lopta odnese, a ne vidi se gdje je bila kod udarca.
  • E46
    1k
    Jesu najopasniji ali to nisu krilni igraci za probijanje bunkera, moraju uci Bukvic i Kewal u drugom poluvremenu i da zaigraju sa dvije spice ako misle uzet ovu tekmu.
  • emilperska
    7.5k

Da nije bas čist penal kao sto se nekima tu cinilo ili sta priča ova ulizica Zizi.
    Vezano za zizija, poturica je uvijek veći turčin od turčina. Sram me za tog decka da je kak ti "purger" i onda se ovako neobjektivno ulizivat ovoj gamadi dolje..
  • Jurki
    14.3k
    ne znam kak se oni mogu presloziti?
    Para ocito nemaju ako njima treba onaj usrani ducan placati igraca.

Ak nemaju 600 keka za placu onda je jeben problem u pitanju.
    Isto tak ak je istina a vjerojatno je.. da jos Zaper nije placen..
    ne znam kakva im je situacija.. ali po mom misljenju i tome kaj se moze zakljuciti.. oni nemreju dopeljati vise ni cistacicu.
    Nema tu kvalitete za vise od treceg mjesta plafon plafona.
    Sve je jasno.. kolko para, tolko muzike.
  • Danko
    1.3k
    Ak dobijemo osijek , prvenstvo je gotovo.
  • NB86
    15.2k
    Ma nebitno za pare govorim za igru, ovaj kadar je sigurno dovoljno dobar da izdominira farane i belupo al trenutno ne igraju tako
  • San Lorenzo
    18.4k
    Ovaj sudac je smiješan.
  • dmil
    431
    komentaror je jos gori
  • don
    9.4k
    ne znam jel ovaj komentator imao ikad prije komentiranja dodirnih točaka sa nogometom?

čovjek obični pas Rakitića nahvalio kao da je zabio gol s centra
  • Slush
    825

Zizi ulizica. Nista novo.
  • Mr Blue
    4k
    Osijek, odnosno Soldo iz odbijanca. 1:1.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Čavlina katastrofa.
  • Lynx17
    4.2k
    ne znam jel ovaj komentator imao ikad prije komentiranja dodirnih točaka sa nogometom?

čovjek obični pas Rakitića nahvalio kao da je zabio gol s centra
    don

Nije bio "obican pas" nego odlican. Medutim, nista sto nismo vec vidjeli od Misica ili Sucica, naprimjer.
  • Mr Blue
    4k
    Greška na grešku. Morrison, obrambeni Šibenikov koji se spominjao ranije tu je zabio glavom, Šibenik vodi 2:1!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.