• E46
    714
    To bi bilo ludilo da Pjaca cijelu sezonu igra krivu poziciju, on to dobro moze odigrat protiv Istre, a u LP necemo po toj strani uopce bit prodorni
  • miro
    4.7k
    Pjaca kad je u formi je opasan i lijevo i desno i u špici i na 10-ki
  • zmujcinslbrod
    28
    Ja jedva čekam da Kolumbijac "zapleše" malo...
  • BeckaSkola
    82
    Citas li sto pises? Dobio je min. 150 mil bonusa. Kako to onda moze biti free transfer? Istekao mu je ugovor u PSGu, ali to je dobro naplatio Realu i tih 150 mil bonusa je ono sto javnost zna. Koliko je toga tek ispod stola isplaceno to vjerovatno necemo nikada saznati. U danasnje vrijeme jako rijektp mozes dovesf igraca bez ikakvih bonusa cak i sa dosta slabijim igracima.
  • GOAT
    1.4k
    Velik dio igrača dobije taj isti bonus tokom potpisivanja ugovora u novom klubu i kad se kaze da je igrac dosao za besplatno to znaci da se klubu iz kojeg dolazi (PSG) nije platilo nista. Dosao je bez odštete.. cemu pikiranje i argumentiranje kad znas na sto mislim? I Mmaee je kod nas dosao "besplatno" ali ne igra besplatno i nije potpisao ugovor besplatno.

Transfer fee > singing fee > contract i ako ne platimo transfer fee racuna se da je došao "besplatno" uz bonuse koji idu igracu, manageru ali ne i klubu.

Što se tice biznisa ispod stola - Takve stvari rade u Barceloni (neymar i njegov otac), nekad se i kod nas radilo ali uvijek izađe na vidjelo
  • CastAway1986
    1.7k
    Agent Petra Bočkaja kaže da neće u Zrinjski

" Imali smo ponudu Gaziantepa, dakle turska Süper Lig, no Pero se nažalost ozlijedio, posao je propao. Imao je ponude iz Europe i imat će opet, no sad smo usredotočeni na njegov oporavak, ozljeda nije bezazlena, u ovakvom stanju ne bi ni mogao nekamo putovati. Svaka čast tom klubu, dobar sam sa Šulentom, ali trenutno to nije i ne može biti opcija. Čude se i oni nakon što su to pročitali“,
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Bila je to malo cudna prica, Nurenberg Emrelija testira vec tjednima, transferi propadaju jer se igraci ozljede, a onda ozljedeni Bockaj da ide u Zrinjski.. Prica Kacavende i Dinama je rijetka pojava u nogometu.
  • Slush
    722
    Sve sta zelim je ovaj prijelazni rok 3 igraca RPG kvalitete. Jedan za obranu, jedan za vezu, jedan za napad.Slush

Evo, daj mi samo jednog RPG-a pa makar i nek bude stoper. :cool:

U soku sam kakav je igrač dosao kod nas na zimu.
  • Teofil Kateran
    1.4k
    Nekidan se borim sa 30 stranica u par sati na ovoj temi, a sada vlada opako zatišje
  • KaJJe
    260
    Svi smo zadovoljni kak je prosla tekma pa nema panike :strong:
  • Mr Anderson
    8.7k
    Čekaj samo prvu lošiju igru ili rezultat pa da vidiš ludnice na temi.
  • don
    7.1k
    a sada vlada opako zatišjeTeofil Kateran

zatišje pred oluju
  • rioda
    5.3k
    Smiruje nas nova trava :joke:
  • ZgDLions
    503
    Što se mene tiče može se podvuć crta i završit sa transferima.
    Moža još malo počistit one na kraju reda i to je to.
    Vidjeli smo uživo kako momčad djeluje, a nismo još ni svu artiljeriju isprobali.
    Slatke brige da vidiš ko će istrčati, a i koji će naknadno ući.
    Nije nužno svu lovu potrošiti ni prebukirati roster.
    Znam, sad će spika treći napadač i bek, ali dal se nama negdje žuri i netko može sa sigurnošću tvrditi da je to baš taj koji će nevjerojatno podići ekipu.
    Nije mi Šotiček antipatičan, al da mi je suza u oko što ga nema i nije, isto i za Pašalića.
    Piši velik plus za SD i upravu.
    Pazi se na lovu, a sve izgleda puno bolje, gdje ćeš veće sreće.
    :heart:
  • plavadesetka
    41

Meni se čini da će se dolaskom Kolumbijca biti gužva u trojcu Stojković / Kačavenda / Vrbančić. Sva trojica su alternativa Baturini, i mogu eventualno krpati krilne pozicije koje će biti solidno popunjene. Ne bi me iznenadilo da Vrbančić završi na posudbi. Posudba u Lokomitivi bi mu odlično ionako legla. Sljedeće ljeto će Baturina realno otići tako da ima onda prostora da se vrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions