• Omake
    5.1k
    meni baš djeluje kao idealan igrač za zatvoriti rotaciju, jer može pomoći na više pozicija.
  • dd29
    630
    Često se provlači po ovom forumu da osoba x ima jednu seniorsku sezonu iza sebe, pa me zanima jesam li ja šta propustio, koliko znam u trećoj njemačkoj igraju seniori, ne igraju djeca od 10 godina. A HNL u kojoj igra dinamo nije toliko jaka liga da bi se ponižavala treća njemačka, jedan saarbrucken izbaci u kupu bayern i eintracht, to slaven, istra, varaždin, šibenik i dobar dio hnl-a vrlo vjerojatno ne bi uspio.

Sasvim je u redu da ljudi ne žele pašalića na temelju onoga šta su vidjeli (ili nisu vidjeli) od njega, ali nemojte iskrivljavati činjenice. Taj (ne)seniorski nogomet, kakvim ga se ovdje predstavlja, igrao je i chris fuhrich do 23 godine, danas 26-ogodišnji reprezentativac njemačke koji vrijedi 28 mil eura po tm-u, igrao je čak za isti klub Borussiu Dortmund II
  • BeckaSkola
    83
    Ako ti stvarno mislis da je Mbappe otisao u Real za 0€ onda laku noc
  • GOAT
    1.8k
    Covjek je dosao kao slobodan igrac? O cemu govorimo? Koliko se to novca daje za igraca slobodnih papira? VELIKA NULA. Kad se ides pravit pametan onda slobodno napisi da je dobio signing bonus od 150 mil koje ce mu se isplacivati na rate tokom 5 godina.

I sto sam ja tu krivo rekao?
  • zmujcinslbrod
    28
    Stojković, Ogiwara i Rog zabili Jarunu, ja tu tek vidim naša najveća pojačanja u odnosu na ono jučer.
  • din
    580
    Vidovic zabio za Bayern protiv Spursi.. on ima još godinu dana ugovor tamo?

Video gola -
  • Paggini
    34.6k
    Šta nije lik u Brest otišao?
  • E46
    1.1k
    Evo ja ovdje tvrdim da je Cordoba televizor u boji za Pasalica, samo zato sto je tamnoputi juznoamerikanac i zato sto je brz. Nikad nijedno Hr krilo nece bit tako brzo kao juznoamericka, to je i sam Maric rekao ali zato imamo odlicne vezne igrace. A sto se tice krila smatram da je prvi korak, brzina i dribling najbitnije kod krila.
  • Crni86
    7.3k
    Nakon dovodenja RPG-a, Maricu bi oprostio jednog Jurica i jednog Stefulja.

S moje strane ima jako veliko povjerenje. Samo udaraj Markane!
  • don
    9.9k
    gledam utakmicu i baš je dobar Gabriel.. prelako smo ga pustili
  • miro
    5.2k
    Nismo ga pustili, nego nismo dali 3,5 milje

Ako se ne izbori u Bayernu za mjesto, a mi recimo uđemo u LP, tko zna...
  • NB86
    15.4k
    Dobar je jer igra na prirodnoj poziciji 10ke, jedino ako netko ovdje zeli sjest na klupu baturinu moze pricat o propustenoj prilici
  • Lynx17
    4.2k
    Cekajte, kako su bas stigli do ovakav zakljucak:

"Ode li Baturina, dolazi Japanac..." :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions