• San Lorenzo
    17.9k
    'Odbio arapske milijune samo da zaigra u dresu Dinama!'
    Ajmo lešinari, hoće tko objavit ovakav naslov sad kad smo mi u pitanju?!
  • blue heart 72
    1.9k
    Ja vjerujem tek dok ga vidim u dresu. Dobro, Bakrar je obavio i slikanje pa..... Ali ipak nekako mislim to moglo biti to
  • Peškaman
    5.4k
    Inače,Pašalić u Wolves navodno.
    6mil € + 1,5mil € u bonusima.
  • Peškaman
    5.4k

Vjerujem da je to gotovo,poslije Elfsborga,pretpostavljam,ide.
    U tome ide i prilog i vijest da Cordoba dolazi sljedeći tjedan u ZG.
  • blue heart 72
    1.9k
    ma ne znam, ne bi ja to ipak povezivao. Jednostavno ne vjerujem da je netko spreman iskrcati tu lovu za Pašalića, opet nismo vjerovali ni za Frigana pa se ipak desilo. Ako bude tako, meni je drago da ta saga ide kraju jer ja osobno nisam bio za njegov dolazak pod uvjetima koji su se spominjali u javnosti
  • Omake
    4.1k

A možda bude naslov i Odbili arapske milijune da igraju, ako to s Oliverasom nije patka.
  • Noel
    7.5k
    Ma to mi radi. Lagani Cordoba. Lesički će se pogušit jadan nakon petarde jučer pa još ovakve vijesti. Na kraju neće imat o čemu pa će počet komentirat u kakvim kutama rade čistačice u Dinamu.
  • GOAT
    1.4k
    Na kraju neće imat o čemu pa će počet komentirat u kakvim kutama rade čistačice u Dinamu.Noel

Nadam se da se radi o Castore kutama inace nismo ozbiljni, ali mi je drago ako je Cordoba blizu dolaska iako je i Pjaca to solidno odradio jucer radije bi ga gledao lijevo. Svakako zanimljivo pogotovo ako Hoxha odrzi ovakvu formu nece bit zime
  • Dinaminjo
    1.1k
    Klubovima sa otoka je 5m sitnis.

Pitanje je sano hoce li on vrijediti 10+ ili ne.
  • Noel
    7.5k
    @Ivdzo11 ne postoji japanac iz ovog tweeta koji si podijelio. Sa tim imenom u Kobeu igra Sasaki ali ne zove se Taiki nego Daiju i ne igra napadača nego veznog. Očito nešto lažno.
  • Zagi
    8.7k
    Da , na slici je Daiju Sasaki. 8ica
  • Mihaljević
    10.7k
    I bolje da je vezni, oni su motorični i brzi, Sporting je doveo jednog Japanca prošle godine, jedan od boljih igrača lige.
  • don
    8.4k
    Ma laž je.
  • Doktor Kunić
    4.1k
    Jel moguće da novinari daju info prije Mire..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions