• Noel
    13.1k
    Ma to mi radi. Lagani Cordoba. Lesički će se pogušit jadan nakon petarde jučer pa još ovakve vijesti. Na kraju neće imat o čemu pa će počet komentirat u kakvim kutama rade čistačice u Dinamu.
  • GOAT
    3.3k
    Na kraju neće imat o čemu pa će počet komentirat u kakvim kutama rade čistačice u Dinamu.Noel

Nadam se da se radi o Castore kutama inace nismo ozbiljni, ali mi je drago ako je Cordoba blizu dolaska iako je i Pjaca to solidno odradio jucer radije bi ga gledao lijevo. Svakako zanimljivo pogotovo ako Hoxha odrzi ovakvu formu nece bit zime
  • Dinaminjo
    1.5k
    Klubovima sa otoka je 5m sitnis.

Pitanje je sano hoce li on vrijediti 10+ ili ne.
  • Noel
    13.1k
    @Ivdzo11 ne postoji japanac iz ovog tweeta koji si podijelio. Sa tim imenom u Kobeu igra Sasaki ali ne zove se Taiki nego Daiju i ne igra napadača nego veznog. Očito nešto lažno.
  • Zagi
    10.6k
    Da , na slici je Daiju Sasaki. 8ica
  • Mihaljević
    13.3k
    I bolje da je vezni, oni su motorični i brzi, Sporting je doveo jednog Japanca prošle godine, jedan od boljih igrača lige.
  • don
    14.1k
    Ma laž je.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Jel moguće da novinari daju info prije Mire..
  • Peškaman
    7.3k
    ne igra napadača nego veznogNoel

Dosta utakmica je odigrao na lijevom krilu bar po postavama a i po karti kretanja čitave sezone.

IMG-20240803-110059.jpg

Ali ne vidim razlog za njegovo dovođenje.
  • Noel
    13.1k

Više je lijevi vezni nego krilo. Ma laž čista.
  • Omake
    10.3k
    Sasaki igra sve u prednja četiri, najčešće lijevo krilo, ili povučenog napadača kada su igrali s 2 naprijed. Barem po ovim online podacima. Istječe mu ugovor za pola godine. Vjerojatno jeftino riješenje koje ti daje širinu na tri uloge.
  • plavadesetka
    74

Bio na poslu pa nisam pratio , kakav je bio Mmaee?Da li Pjaca može odraditi desno za Playoff pa da onda kupimo krilo?

Mmaee izvisio par puta, u Europi bi to bilo kažnjeno. Pjaca dobar desno, izvlači se na ubačaj - tu je onda Kule bolja opcija za napad jer napada prostor...
  • mlkaskic
    257
    Sasaki mi se čini top ako bi došao za pola milijuna eura. (To je moja procjena koliko bi ga trebalo platiti.)
  • Miro Vugrinec
    9.1k
    Evo da potvrdim ovaj put, kao sto i piše u medijima transfer Cordobe je dogovoren. Bilo je tu dosta zavrzlama, ali se na kraju sve rjesilo i Cordoba stiže u Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.