• Veljko
    68
    Ovo danas je super izgledalo… velike pohvale, sad to ali moramo potvrdit sljedeci tjedan u osijeku, to ce bit druga prica

A sad ako dovedemo krilo, ko ce onda gdje igrat slatke brige za jakira
  • don
    14.1k
    onaj tko stavi potpis na transfer Martina Baturine ispod 25 milijuna je za zatvor.
  • dinon7
    1.9k
    Nisam upratio, ispričavam se unaprijed. Spika je i dalje ozlijeđen pa nije bio na klupi ili?
  • FrenchMontana
    1.4k
    Ovo je sve bilo top, mislim da Istra uopce nije losa. Ali, treba nam treca spica obavezno.
  • Captain America
    20.4k
    Unutarnje rezerve riješile problem desnog krila i napadača :cool:
  • San Lorenzo
    19.8k
    'Desno krilo, lijevi bek, napadač...koji će nam k*rac to?'

-Marko Marić
    02.08.2024
  • CastAway1986
    3.4k
    Bio na poslu pa nisam pratio , kakav je bio Mmaee?Da li Pjaca može odraditi desno za Playoff pa da onda kupimo krilo?
  • dumitrumitu
    1.5k
    MMaee par puta odlično reagirao i par puta se loše postavio, vidi se da će biti pojačanje još dok se uigra sa ekipom. Pjaca je ovu utakmicu bio bolji desno nego lijevo.
  • Nogo
    8k
    Pašalić, Cordoba, ima li što novog?

„Ništa nova, pitajte Marka, sportskog direktora“.
  • Zagi
    10.6k
    To mu treba biti jedini odgovor na to pitanje.
    A marva neka se nauči tko je SD i neka smisle neka kreativna pitanja o igri/utakmici.
    Samo bi reciklirali jedno te isto.
  • San Lorenzo
    19.8k
    Rekao bih da je Jakiroviću možda netko šapnuo da bude malo suptilniji kad priča o transferima, nakon Šahtara je isto bio zakopčan i prebacio lopticu na Marića.
  • BPAM
    243
    Dosta mi se zagonetno smješkao kad je govorio da nema ništa novo...
  • Veljko
    68
    Da hahaha to sam si i ja mislio… zna on sve, samo ne smije rec naravno… a po izrazu lica vise lici da ide ka dovodenju pasalica, njegovog igraca
  • zmujcinslbrod
    44
    Jutro, dobra predstava jučer, fino djeluje širina klupe, mislim da nam stvarno treba samo posljednja karika u slagalici, sad dal' je to špica ili nešto drugo...
  • Mr Anderson
    12.8k
    Treba špica svakako. Evo prvo kolo, Petković ozlijeđen i ostaneš samo na Kuleu. Je on bio dobar, zabio je dva gola, ali fali mu ta kombinatorika, fali mu da primi loptu sa stoperom na leđima i odigra. S druge strane, brže igramo s njim nego s Brunom, ali s jačim protivnicima baš treba igrač ko Petković koji iz ničega može riješiti utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.