• Fan
    1.2k
    Sumnjam da je plan da spika ostane, desno krilo ce uz cordobu po potrebi pokrivat stojkovic i kacavenda, spikic ide na prvu korektnu ponuduNino Bule

Stojkovića treba kroz ovu polusezonu izrazito polako uvodit u igru, idealno kao zamjena za Baturinu na desetku za zadnjih 15-20 minuta, nikako na krilo, to samo ako baš nema drugih opcija.
    Sve isto s Kačavendom, samo njega uvodit na poziciju osmice.
    Pjaca i Hoxha su lijevo krilo.
    Idealno bi bilo da kroz cijelu sezonu nijedan od ta 4 igrača ne zaigra na desnom krilu tako da bi bilo korektno, u slučaju Špikićevog odlaska, da dođe još desno desno krilo.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k

I jedan mrak teaser naše video bojne u maniri Narcosa :wink:
    Valjda su godišnji gotovi... ¡vamos Cordoba!
  • Lynx17
    4.3k
    Koja doba?

CORDOBA

65c6dad1ecf7a.jpeg
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Trenutno nije dogovoren nikakav prijelaz, naši tek sutra trebaju poslat službenu ponudu. Bilo je puno prepucavanja s igracevim zastupnicima i klubom. Koliko znam igrač još nije ni avion uzeo za Zg, a kamoli da potpisuje. Javim sutra kad bi definitivno trebali znati vise
  • San Lorenzo
    19.9k
    Trenutno nije dogovoren nikakav prijelaz, naši tek sutra trebaju poslat službenu ponudu. Bilo je puno prepucavanja s igracevim zastupnicima i klubom. Koliko znam igrač još nije ni avion uzeo za Zg, a kamoli da potpisuje. Javim sutra kad bi definitivno trebali znati viseMiro Vugrinec

5c993918849a1858176cc694ee3c354a.gif
  • Orc123
    12.6k
    Hehe jbno
  • Keyser Soze
    14.8k
    Znači... Kurč'na.
  • don
    14.3k
    naši tek sutra trebaju poslat službenu ponuduMiro Vugrinec

:lol:

i onda čekat njihov odgovor još par dana koji može biti negativan?

Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Nadam se da Marić vidi novog Soudanija kad je toliko vezan za Cordobu a ne za drugim opcijama.. E moj Mara.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k

Miro, pusti nas da sanjamo, vidiš kak je pozitiva zavladala na temi :grin:
    Sutra samo dobre vijesti očekujem, biti će od jutra udaranje po F5 :sweat:
  • dinon7
    1.9k
    E jbg. Sad moram nešto popiti da smirim dušu. Taman sam osjetio neki val pozitive.
  • wolfgang14
    2.6k
    Miro me ili baci u ekstazu ili u depresiju, nema između
  • tomi-pds
    119
    Bil bi red da se to sutra presjeće napokon.
    Ili dolaziš ili tražimo dalje
  • Omake
    10.5k
    Nadam se će se sve završiti sutra. Kolumbijska strana piše da će Cali do petka dovesti krilo i napadača. Financira ih transferom Cordobe.
  • mbzg
    156
    Prijelaz koji je pretvoren u sapunicu, očekivano.
    Nadam se da bar idu po Vipotnika, ak ga stvarno traže Rijeka i Hajduk onda je do njega relativno i lagano doći. Valjda je patka za medije od strane njegovog menađera da se nismo javili. A mislim i da naši dosta kalkuliraju s eventualnim pojačanjima jer se tek sada jače ekipe počinju oslobađati igrača koji njima nisu potrebni a nama bi bila vrh pojačanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.