• Keyser Soze
    11.5k
    50% transfera dijeli klub i još netko, a Cali ima 20% od iduće prodaje
  • dzis
    938
    Nadam se da se sa time prica izmadu Miskovica i nas zavrsava barem do iduceg ljeta.
  • NitkoBitan
    21.7k
    Nadam se da se sa time prica izmadu Miskovica i nas zavrsava barem do iduceg ljeta.dzis

Kako to mislis? Pa cilj je valjda i Spikica zamjenit Pasalicem.
  • Daliban
    4k
    Kako to mislis? Pa cilj je valjda i Spikica zamjenit Pasalicem.NitkoBitan

Mislim da je to to za desno krilo. Eventualno dovodimo Pašalića ako uđemo u LP.
  • Jaro
    8.6k
    Pa cilj je valjda i Spikica zamjenit PasalicemNitkoBitan

Nadam se da nije. Spikic > Pasalic
  • dzis
    938
    nema sanse da “štedni” Maric ide po dva krila. Spika ostaje kao zamjena za Cordobu
  • NitkoBitan
    21.7k
    nema sanse da “štedni” Maric ide po dva krila.dzis

U slucaju ulaska u LP...
  • NB86
    15.2k
    Sumnjam da je plan da spika ostane, desno krilo ce uz cordobu po potrebi pokrivat stojkovic i kacavenda, spikic ide na prvu korektnu ponudu
  • don
    9.4k
    mislim i nadam se da će Pašalić doci ako uđemo u LP (ili prije) uz razumnu cijenu, naravno.
  • Zagi
    8.9k
    Joj daj reci iskreno.
    Htio sam Dahla, ovo nije Dahl.
  • Daliban
    4k
    Joj daj reci iskreno.
    Htio sam Dahla, ovo nije Dahl.
    Zagi

Između Dahla i juniora Rome od 20 godina je velika razlika. Da smo potpisali Jurišića iz Osijeka, dao bih palac gore. Ne znam kako nam je on promakao kad već imamo toliki fetiš na Sloveniju, valjda zato što je naš.
  • Mihaljević
    11.1k
    Pašalić nam ne treba ako sa Cordobom mislimo ozbiljno + je još Kačavenda dogovoren, bitnija nam je pozicija devetke, Petko je uvijek svoj, a Kule nije kalibar za europske utakmice.
  • skener
    1.3k
    + je još Kačavenda dogovorenMihaljević

Jel je?
  • striko
    1.9k
    Sanjam još Miereza a dolje nek idu Džeke, Rebići i ostale ugasle zvijezde. Prvenstvo osigurat oko sv. Nikole pa fokus prebaciti na LP
  • Dr Hofmann
    2k
    Mislim da nam treba iskusan napadač za rotaciju, netko kao Kazuyoshi Miura
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions