• Big Daddy
    1.9k
    Treba nam napadac u svakom slucaju. Petko je ok, al samo kad on hoce, Kule je dinamovo srce ali nije klasa za Ligu prvaka. Jos k tomu, di su sva ova pojacanja o kojima se razglaba, Pasalic, Kolumbijci, Janez. Moglo bi se jednom nesto i uloziti. Znam da je posvuda kriza, ali hocemo biti dio najveceg klubskog natjecanja, pa moramo i jednom preko sjene skociti i mozda malo i riskirati.
  • Big Daddy
    1.9k
    ajd malo smiri hormone, nitko tebe napada, ne moras ni ti tak agresivno
  • Jos-Optimus
    13.6k
    Ti pričaš kao da smo jadni, a nama je svaka pozicija poduplana osim desnog krila i lijevog beka. Smiri se i diši malo
  • Big Daddy
    1.9k
    smiri se ti malo. Vidjeli smo protiv Ukrajinaca koji nisu ni blizu europskom vrhu, da nam se vec protiv njih tesko nositi
  • Jos-Optimus
    13.6k
    Ček, ti misliš biti razina iznad Šahtara? Pa stari moj onda nije problem u Dinamu, nego u tebi. Uostalom, prvih 70 min smo igrali bez najboljeg igrača i bilo je dobro. Na kakvoj razini ti misliš da Dinamo može biti? AC Milan?
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Jos-Optimus smiri se ti malo. Vidjeli smo protiv Ukrajinaca koji nisu ni blizu europskom vrhu, da nam se vec protiv njih tesko nositi — Big Daddy

Koji bi po tebi bio napadač za LP?

Plus kaj nećemo sigurno dovesti sve koje si ti nabrojao, očekivanja su ti malo previsoka.
  • Droljo
    32.2k
    Nek nikog ne dovedu više pa nek zona izgori! :joke:
  • vjeko1701
    29.9k
    U najboljoj sezoni lige prvaka u modernoj povijesti kluba smo se tesko nosili sa Sahtarom i odigrali dva puta x.
  • skener
    9.7k
    Da klub danas potvrdi dolazak carlosa, cordobe i cerina isti ovi koji su sad nervozni bi za 5 dana opet krenuli u akciju.
    To je ovisnost o transferima, nema to veze s jacom momcadi i nekakvom zeljom za rezultatom kako se pokusava prikazati.
  • Zvone92
    148
    Desno krilo i eventualno napadač i kompletirani smo. Ne znam čemu tolika panika od pojedinih ljudi tu, ali dobro, ovo je Zona. :smile:
  • Big Daddy
    1.9k
    naravno da ne, al ne telim biti kanta za napucavanje
  • skener
    9.7k
    I da pokusam ublaziti nervozu, iako znamda je to nemoguce
    U odnosu na proslu sezonu mi smo doveli pjacu, dva stopera, sli imamo i spremnog roga i kacavendu.
    To je 5 novih igraca
  • Jos-Optimus
    13.6k
    Pa ako smo igrali ravnopravno sa Šahtarom koji je igrao ravnopravno sa puno jačima onda ne vidim problem osim nerealnih očekivanja
  • Big Daddy
    1.9k
    zamisli da se jos dovedu 2,3 pojacanja za koje se nekaj i ulozi
  • vjeko1701
    29.9k
    E al to je kljucno. Nije pojacanje ako se ne plati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.