• Plavi Safir
    5
    - Mogu na dosta pozicija. Najbolje se osjećam u vezi. Mogu igrati desno i lijevo krilo, čak sam u Lokomotivi igrao i špicu. I zadnjeg veznog. Najbolje se osjećam na poziciji “osmice”. Nisam puno igrao na toj poziciji, ali sve utakmice koje sam odigrao bile su odlične
    Kačavenda
  • rioda
    12.2k
    Treća opcija je viroza :grin:
  • Mlađi referent
    14.9k
    Kevin Carlos je bio na klupi, ali ima let u 16 za Zagreb pa je morao otići
  • Zagi
    13.5k
    Ako prodaja Sučića znači dolazak desnog krila kojeg struka želi , ovog Carlosa/Miereza i zatvaranje fin konstrukcije za sezonu (ostanak Baturine) potpisujem kaj hoćeš, gdje hoćeš, brzinom svijetlosti.

Ozbiljno precijenjujete dečka.
    Imamo još neke rupe u momčadi koje se jednostavno moraju popuniti. Ako Pjaca osjeti koljeno mi nemamo niti jedno desno krilo, halo.
  • Orc123
    14.1k
    RPG je bio pod ugovorom s Nantesom, nije mu isticao ugovor....ocjenjen je kao visak i tak je potpisao za nas jer ga novi trener nije vidio ko opciju.
  • scooniepenn
    6k

Slazem se da nitko nije ocekivao da ce napraviti takav iskorak prosle sezone. A zasto se i na temelju kojih parametara misli da s izvjesnom Ligom nacija iza sebe, dakle statusom hrvatskog reprezentativca i dvije sezone iza sebe nece vrijediti vise? Nema u nogometu egzaktnih stvari, ali meni je recimo dosta realna premisa da nam je prolazak jednog protivnika u play offu Lige prvaka s njim puno izvjesniji nego bez njega. Posebno kad mi za njega kao i Baturinu u ovom trenutku nemamo nikakvu zamjenu. Kod Baturine bi to vjerojatno imali da je Stojkovic bio zdrav lani, ali eto nazalost nemamo. U slucaju Sucica bi to Pavic mogao biti na ljeto i onda bi njegova i prodaja Baturine bile planske.
  • Mali Zeus
    20k
    I imaš rupu u veznom redu. Nemamo sličnog igrača i tako će nam igru voditi Rog i Ademi.
  • Zagi
    13.5k
    Ne slažem se.
    Rog je bolji. Dosta bolji.
  • don
    17.4k
    (prijevod sa francuskog)

Kevin Carlos, čovjek koji je vrijedio 2 milijuna Strijelac Yverdon Sporta vrlo je popularan. On želi otići, čelnici ga žele prodati. Ali samo po najpovoljnijoj cijeni i brzo.

Priča se da je turski klub (Bešiktaš?) dogovorio tu cijenu. Problem: plaćanje je raspoređeno u tri ili više faza: 500.000 franaka odmah, 500.000 franaka nedugo nakon toga, a ostatak, milijun koji je nedostajao, raspoređen je nakon toga. Yverdon je odbio ovaj dogovor. Žele trenutnu i jasnu transakciju.

U međuvremenu se klub nosi kako zna i može sa situacijom: igrač koji želi otići, klub koji ga želi prodati i sezona koja je već nastavljena. Prošle subote Kevin Carlos nije startao u prvoj utakmici prvenstva, protiv Züricha (0-2 domaći poraz). Ušao je samo u pauzi. Sve je delikatno: Yverdon zna da će njegov igrač otići, od sada nedvojbeno moramo graditi bez njega i iznad svega ne smije se ozlijediti.

https://www.lematin.ch/story/football-kevin-carlos-l-homme-qui-valait-2-millions-542961082718
  • Orc123
    14.1k
    Kako god okrenes ako Sucic ode trebas veznog.....radi sirine....Rog je sklon ozljedama, bas kao i Ademi....
  • Veljko
    68
    Rog pokriva to ... A Rog je bolji ... jos imas ako zatreba Ademija, Pavica...
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Meni se čini da su u klubu shvatili da nemamo desno krilo i da to Pjaca ne može pokriti dok istovremeno postoji ponuda Coma od 10 milijuna za Sučića. Moj je dojam da su u klubu odlučili prodati Sučića da bi doveli desno krilo to jest Marca Pašalića.

Ne znam zašto se neki čude ukoliko Sučić želi u Como. To je jedan od najljepših gradova za život, gazda im je teški milijarder i planira od Coma napraviti talijanski Manchester City. Možda će ovu prvu sezonu ploviti oko sredine tablice ali vrlo skoro će Como biti u ligi prvaka.
  • Crni86
    18.1k
    sta nije besiktas doveo prije tekme sa nama immobilea?

Vidjet cemo kako ce se to rasplesti, ali po ovome je cijena 2 milijuna eura sto je okej.
  • vjeko1701
    21.3k
    Rile prodaja samo ako imamo nekog igraca spremnog na free uz malu placu, voljan biti treca opcija i provjeren barem u HNLu. Mozda neko tipa Karacic ili Bartolec. Il pak ostaje Moha?

Zapravo dobro bi nam onda dosao neko od 24-25 godina a da potencijalno moze pokrit i lijevo i desno. Nista ekstra.
  • Daliban
    4.1k
    Ne znam temeljem čega vidite Roga kao udarnog igrača? Praktički ništa nije odigrao i ne znamo što će biti s njim na zimu. Kao rotacija mi je super, ali kao prva opcija na osmici mi je malo dubiozan.

Mislim, meni je to načelno u redu ako Rog ostaje i ako nas ne bi koštao preko 1,5-2m. Samo bi mi osobno prije igrao Sučić da moram birati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.