• marcio amoroso
    39.1k
    Dečki držite se teme. Chat možete imati tako da razmijenite brojeve i napravite wap grupu.
  • E46
    1.1k
    Znaci da smo vec odustali od ulaska u LP?
  • KristijanHR
    64
    jel tko pregledao Bordeaux?
    ima li šta osim Vipotnika...
  • Laugreano
    3k
    Ja sam gledao par utakmica. Svidio mi se Gruzijac, ali on je isao u st etiene za 6m. Vipotnik je također bio dobar.
  • NKDZ86
    2.7k
    Bordeaux sve na 70 posto, sumnjam da će ostati kaj vrijedno za nas... Ili samo xxl ili s će ostati...
  • Dinaminjo
    1.2k
    Kakav je l bek Nsimba ak znas,on je free od 1.7.
  • emilperska
    7.8k
    Bordeux ima solidnog lijevog beka od 21 godinu. Gabonski repstativac..
  • Omake
    5.1k

Mislim da bi Danylo Ignatenko mogao biti solidna rotacijska opcija u sredini terena.
  • dumitrumitu
    1.3k
    zašto? Ulazili smo već u LP sa Špikićem na desnom krilu.
  • Orc123
    10k
    L. Bek onaj Gambija. Je zanimljiv igrac, mlad......imaju jos par zanimljivih igraca....Vipotnik bi bio top ulov jer bi bio free transfer...da mu damo i 600tis cca po sezoni nama bi bio i vise nego isplativ....mlad i kvalitetan igrac koji je zelio vec kod nas.
  • Laugreano
    3k
    Vise sam pratio VIpotnika i gruzijca, ali bio je dobar. Brz, dobar dribling. Defenzivno isto ok. BIo je i kapetan. U toj ekipi su odskakali Gruzijac, Vipotnik, Nsimba i Pedro Diaz
  • Laugreano
    3k
    Po meni nam u vezi ne treba rotacija. Ili pravo pojacanje ili nista.
  • marcio amoroso
    39.1k
    Još jednom za sve. Imamo temu skautska služba i ove želje iz Bordeauxa ili od nekud drugdje pišite tamo. Ima nas jednostavno puno i moramo držati neki red.
  • vjeko1701
    11.6k
    Veza nam je najskakljiviji dio momcadi. U teoriji po meni najbolji. Misic, Rog, Sucic, Baturina, Ademi, Stojkovic. Jaka imena i veliki talenti. Ako ulozis i dovedes nekog kapitalca, kolike novce trebas da garantirano upadne u prvi sastav? Ako dovodis nadopunu, cemu kad imas talente koji se bore za minute tamo.
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    nemamo vremena da nas Miško prejebava, jer stavljanjem Pašalića u igru danas nas je jebeno ismijaoHaza

Samo da se vratim na trenutak na ovo, Miško nas ovdje nije ismijao, nego nam učinio veliku uslugu. Bilo kakvo preplaćivanje lika s jednom seniorskom sezonom u karijeri, nakon potucanja po Verlima, Hallescherima, Essenima i ostalim terenima treće njemačke lige sa skoro 25 godina i ravno jednom i pol kvalitetom koju kad obrane zatvore nema alternativu bi bilo doslovno kobno.

U Dinamovom dresu se očekuje da se radi prevaga protiv Seville, Tottenhama, da se ruši Galatasaray u playoffu Lige prvaka, a ne da se diše na škrge u 70. minuti protiv rumunjskih drugoligaša, nakon što nisi mogao proći cijelu utakmicu njihove igrače. Kakav Marco Pašalić, pa Miško nema ponudu od nikoga za njega osim nekih pustinjskih paćenika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions