• Peškaman
    7k
    Mislim da je njima ovdje najbolja opcija Viktoria Plzen ili eventualno ako Maccabi Petah izbaci Bragu.
    Gledao sam Elfsborg i igraju jako dobar nogomet,brz.
    Čak i Sheriff kao najbolja opcija ali nevjerujem da će proći.
  • marcio amoroso
    42.1k
    Rijeka ako prođe ide na Sheriff/Elfsborg
    Top ždrijeb, rekao bih.
  • Ivdzo11
    6.8k
    Najbolji moguci zdrijeb

• vjeko1701
    15.5k
    Hmm, ne iz perpektive mogućeg gubitka nositeljstva u playoffu KL.
  • Klenx
    7.9k
    Rijeka bi trebala biti nositelj u playoffu ECL, ima koeficijent za nositeljstvo ako ispadne u 3. pretkolu EL.
  • vjeko1701
    15.5k
    Ne pošto se ždrijeba po koeficijentu slabijeg kluba u slučaju ispadanja.
  • Keyser Soze
    13.7k
    Rijeka se mora nadati da će Sheriff izbaciti Elfsborg jer je onda Rijeka nositelj u PO EL i KL, ako Rijeka igra s Elfsborgom i ispadne onda gubi status nositelja u KL.
  • Infinity
    18.6k
    Rijeka se treba nadati da Sheriff napravi cudo i prodje dalje, ali se ni Elfsborga ne treba plasiti. U svakom slucaju su i jedni i drugi dobra prilika za plasman u play off EL. Treba izbaciti Elfsborg da bi imao sigurnu grupu ECL, ne znam kakva im je vise olaksica potrebna. Ovo je sjajna prilika i ne smiju ju prokockati. Vidim ih u grupnoj fazi.
  • Sunja86
    1.3k
    Rijeka neće dati gol, taman da se još 2 dana igra, toliko sterilno, sporo i bez ikakve ideje prema naprijed igraju.
    Edit:kriva tema,već sam Rijeku degradirao u Konferencijski ligu hahah
  • Daliban
    4.1k
    Rijeka neće dati gol, taman da se još 2 dana igra, toliko sterilno, sporo i bez ikakve ideje prema naprijed igraju.Sunja86

Rudari po boku i kad dođeš gore napucaj u 16, nadaj se da ćeš pogodit nekog u glavu. Baš kockoglava igra.
  • badjibadara
    4.9k
    Igra Rijeke = zbroju pogodaka na utakmici = rezervnom dresu
  • Jurki
    17.4k
    Pita Sopic šofera.. gdje je prva benga?
    Ak vec nismo uspjeli zabiti Rumunjima na terenu.. valjda cemo im se uspjeti zabiti u benzinsku.
  • Zagi
    9.9k
    E ali onaj kič od Riječkog dresa ...
  • DrawTube
    7k
    Ajax doma jedva pobijedio Vojvodinu za 27. poraz Srba u 30 utakmica otkako su postali 15. liga Europe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.