• sebenico
    1.2k

O transferima je uz policajca i tajnicu glavnu riječ vodio nesposobni Šimić koji je za trenera i doveo svog autističnog frenda Bišćana koji je ljubav prema klubu pokazao kad je trebalo naplatiti otpremninu za očajno odrađen posao. Jakir nije bog zna kakav trener, ali je za tog krelca izmislio nogomet. S onako selektiranom ekipom, osvojiti dvostriku krunu i proći Betis je izuzetno vrijedan rezultan.
  • Zagi
    10.8k
    Dobro Sebenico , možda ipak ublažiti taj izričaj?
    Kaj ti misliš o tome?
  • Captain America
    20.4k
    Jakir nije bog zna kakav trener, ali je za tog krelca izmislio nogomet. S onako selektiranom ekipom, osvojiti dvostriku krunu i proći Betis je izuzetno vrijedan rezultan.sebenico

Ovo je oksimoron. Kažeš da nije dobro selektirana ekipa i da je trener koji nije Bog zna kakav uzeo duplu krunu i prošo Betis.

Ili je ipak dobro selektirana pa je trener loš ili je loše selektirana pa je trener dobar s obzirom na rezultate.
  • Slush
    967

Za Bisčana je Jakir Mourinho.

Bizarno da trener koji ti unisti ulazak u LP, koji kiksa 2 od 3 hnl tekmi na pocetku, jos bude nagraden sa milijun eura otpremnine. Biscana sto dalje drzati od Maksimirske 128.
  • GOAT
    3.6k
    Selektirana je od strane Biscana i ljudi s kojima je surađivao. Vjerovatno na to misli pod selekcijom, a Jakir je samo nasljedio tu momčad.
  • sebenico
    1.2k

NIje oksimoron. Ekipa nije bila dobro selektirana za Europu - to se posebno vidjelo na gostovanjima protiv Sparte i Paoka. Iako da nije bilo tog ispadanje od Paoka, ne znam da li bi osvojili titulu. Za HNL je to i dalje najbolja ekipa, ali su drugi iskoristili previranja koja su se događala u klubu pa je to imalo i utjecaj na ekipu i rezultate. Jakir je korektan trener, ništa specijalno, ali govoriti da je Bišćan bolji trener i bolji fit za Dinamo je blasfemija.

U pravu si, ispričavam se...
  • miro
    7k
    Jakir je ostao trener samo zato što više nije bilo love za otpremninu. Sretna okolnost za njega, ali sad se može reć i za nas. Bišćan je u kontekstu Dinama veličina kakvu će Jakir teško dostić. Ujedno i čovjek koji fakat nije imao sreće u kojim okolnostima je (ponovo) došao doma.

Razumijem da ga svi ne vole i za dobar dio toga je i Beli sam kriv svojom (ne)komunikacijom, ali molim malo poštovanja prema čovjeku koji je oličenje pravog Dinamovca i Purgera i što je vidim nekima nejasno - dobrog trenera
  • Jos-Optimus
    6.6k
    stari moj, upravo si mi replicirao sa football managerom. GG
  • NORTE
    17.7k
    "Mišković ga sigurno neće pustiti ispod minimalno tri i pol milijuna, uz bonuse i postotak od sljedećeg transfera.

Dinamo je sličan novac bio spreman platiti Lokomotivi za Šotičeka."

Ako je ovo stvarno istina, a mislim da je, ovo je stvarno žalosno.
    Šotičeka platit 3 milijuna eura, a oko reprezentativca Pašalića pojačanja za prvih 11 se cjenkamo...
  • Paggini
    60.3k
    Ako je ovo stvarno istina, a mislim da je, ovo je stvarno žalosno.
    Šotičeka platit 3 milijuna eura, a oko reprezentativca Pašalića pojačanja za prvih 11 se cjenkamo...
    NORTE

Nije istina, 1.5 + postotak od prodaje su informacije koje su izašle van.

I na kraju krajeva, ne postoji šansa da bi Marić dao u ovom trenutku 3 milijuna eura za nedokazanog klinca...
  • Brusa
    3.6k
    žalosno je da i za jednog od njih smo spremni dati toliko...drago mi je da Šotiček nije došao, a nadam se da neće ni Pašalić
  • kariola86
    109
    on mi je jutros javio da bi trebo igrati
  • sebenico
    1.2k

Nego što bi trebali platiti cifre koje netko bubne. Naravno da se treba cjenkati i gledati kako da se uštedi svaka kuna. Pašalić mene nije ničim specijalno oduševio prošle sezone, ali ako ga se može dovesti za milijun-milijun i pol onda bi ga doveo, a sve preko je previše. Nije od više mladac da će ga se moći prodati za neki visoki iznos, a ni statistika mu nije bajna tako da za njega neće sigurno doći ponuda veća od dva milijuna iz Europe.
  • NitkoBitan
    29.3k
    Ajde, ajde... prvo je ponuda iz SA bila 6 milja, pa je sad 5. Odjednom Misko ne trazi od Dinama 4-5 milja nego 3,5. Jos ce se do kraja prijelaznog roka to spustit na ispod 3 milje a Misko ce prodavat pricu preko svojih novina (Novi list, Fiuman) kako ga je Dinamu uvalio za preko 3.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.