• Orc123
    11.3k
    Ovo miksanje sustava i sastava je za mene totalno promasena spika....bas bezveze...umjesto da uigravamo neki sustav, da uigravamo obranu kaj je najbitnije, mi igramo u prosaranom sastavu nit 352 nit 433
  • Marley
    3.8k
    Kakvo jezenje na ovu obradu himne, svaki put haha
  • reziser
    7.3k
    Red 50m za karte
  • Dinamosaur
    2.1k
    I krenula su prepucavanja starijih godisnjaka i brundanja :lol: ipak su na kraju brzo prihvatili danasnju situaciju da sjedne ko gdje hoce
  • GOAT
    2.5k
    Slažem se ali opet cemo pogledati kako se Hoxha i RPG snalaze na novim pozicijama, ako sam dobro pohvatao sastav
  • dinon7
    1.5k

Slažem se. Pa kad protiv Istre budemo izgleda kao seoska družina, svi će se pitati zašto.
    Jakir mora naći udarnih 11 i početi forsirati taj sastav.
  • Salva
    2.7k
    Da mi je netko prije 3 godine rekao da će biti ovakav red za karte prije prijateljske utakmice usred ljeta na radni dan, ozbiljno bi razmišljao o dijagnozi tog čovjeka.
  • don
    12.6k
    vratili smo Dinamo, šta se čudite :yum:

IMG-1763.jpg
  • Paggini
    46.2k
    Tomislav se toči... neću ja dočekati kraj većine tekmi ako to postane praksa
  • DrawTube
    6.7k
    Kako ti ljudi uopće mogu na Maksimir a još nismo doveli Pašalića...
  • sport
    4.5k
    :cool: :lol: Pošto sam na moru neka na moje mjesto sjedne tko god hoće
  • Nogo
    6.1k
    Stiže informacija s Maksimira: Baturina, Mauro Perković i Arijan Ademi zbog viroze ne igraju večerašnji susret.
  • dinon7
    1.5k
    Znaci Spikic je pred transferom
  • Miro Vugrinec
    7.8k
    Stiže informacija s Maksimira: Baturina, Mauro Perković i Arijan Ademi zbog viroze ne igraju večerašnji susret.Nogo

Rekoh neki dan, ušla ozbiljna viroza u ekipu, navodno covid. A većina ekipe je pogodila da je Baturina virozan
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Teren izgleda upitno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.