Nadovezat ću se na prethodno. Još jedna travestija, koja mi već dugo ide na živce, su "pojačanja za Ligu prvaka".
To ono, bude na Transfermarktu ili Wyscoutu nekakav filter, upišeš tu sintagmu i izbaci ti se 500 takvih?
Koja je definicija takvog igrača? — Tongo Doumbia
Meni jedan pada odmah na pamet. Boško Šutalo. Iskustvo HNL- a, Serie A, Mladi hrvatski reprezentativac, došao s poprilično dobrim "pedigreom", plaćen četiri milijuna eura. Baš "kapitalac", kakvog se ovdje zaziva. Što nam je donio? — Tongo Doumbia
Ne može se kvalitetu pojedinog igrača suditi bez kvalitativnog suda? — Tongo Doumbia
Ja ti pišem o tome kako nijedan igrač, koliko god se plati, se u Dinamo ne dovodi da bi u Ligi prvaka zabio 15 golova i odveo nas u polufinale. Ako se to dogodi, super, ali sumnjam.
Ti mi na to izvadiš hrpu teksta, obogaćenog Tribina.hr izrazima, a zapravo si rekao isto što i ja. Otkud god došao, koliko god love pokupio, garanciju za uspjeh nitko nema. — Tongo Doumbia
Meni i više nego dobar razlog da navijam kontra Rijeke u Europi.Mislim da će se po Pašalića ići ako uđemo u LP, a ovisi i o tome što će biti s Rijekom i njihovim kvalifikacijama. — Keyser Soze
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.