• Dudu9
    1.8k
    Ne treba baš ciljati ali za 1mil dovesti takvog igrača je odlična prilika slično ko Modrić u dinamu
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Rakitić ne bi imao mjesta trenutno u Dinamu, Dinamo jednostavno nije klub koji će dovoodit takve igrače jer jednostavno ako si prvak i pobjednik po mentalitetu to ne radiš. Jedini igrači za koje vjerujem da će se vratit, a da će moći još nešto pružiti Dinamu su Kova i Olmo. Isto tako, slažem se sa kolegom Captain America za Badelja, nažalost sad je prekasno, ali nije bilo tako nerealno da smo ranije razmišljali dovesti ga (prije 2-3 godine).
  • Lynx17
    4.3k
    Rakitic u Hajduk je odlicno za njih i odlicno za HNL!

Medutim, Dinamo ce i dalje biti bolji/prvak!!
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Realno, igrače koji dolaze u ligu sigurno privuče kada vide da tu igraju Rakitić i Perišić. Hajduk se s njima definitivno pojačao jer su ne tako davno imali na tim pozicijama raznorazne Jeffersone itd… Njihov dolazak svakako pomaže HNL-u kao ligi, ali ja ih realno gledajući i dalje ne vidim kao ozbiljnu prijetnju da nam ugroze naslov. Od Rakitića ionako nisam nikad ni očekivao baš dolazak kod nas, pa me ni ne dira ovo.
  • Päddy1
    78
    sumnjam da ce se olmo ikad vratit, a ako, onda kad bude vec bezkoristan i star
  • Facke
    6k

I da se Olmic s 36 vrne , klasa je klasa.
  • Juznjak
    4.2k

Ne, on je star i beskoristan s 36, a Rakitić je mlad i bomba s 36.
  • Marcinko
    703

Cijeli taj patetičan post si mogao puno kraće sažeti, kao ja npr prije 17 dana.
    Rakitić će im biti veliko pojačanje, samo ne znam kako misle u isto vrijeme igrati njega i Krovinovića.Marcinko

Što se tiče Mmaee ja sam uzeo i pogledao njegove 3 utakmice i mogu reći da mi je sad još bolji dojam o njemu nego što sam imao na prvu iz nekog sjećanja.
  • Päddy1
    78
    O tom, po tom ...
  • don
    13.3k
    Istina je da ja Rakitic ne pojačanje za hajduk nego najveći transfer u hnl zadnjih 10 godina van DinamaMiro Vugrinec

Hahahah Perišić igra padel jel? Livaja koji je dignuo klub na novi nivo? Daj Miro ajde... Raketa nije ni najzvučnije ime u zadnjih 10 god a ne najbolji..

Ja ga u Dinamu ne bi htio, pogotovo ne sad.
  • Captain America
    20.4k
    Doveli su prije samo godinu dana Odjidju-Ofoea. Odjidja je sezonu prije odigrao 42 utakmice u belgijskom prvenstvu, kupu, kvalifikacijama za EL i KL. Tovari su se divili njegovim potezima, ali bilo je jasno da fizički ne može izdržati tempo HNLa.

I mi imamo primjer igrača koji se vratio kući nakon 6 mjeseci boravka u Kini. Aki je prije odlaska u Kinu odradio zgusnuti raspored utakmica u LP zbog SP i bio je dobar. Nakon 6 mjeseci igranja u Kini i skoro godinu dana od povratka u HNL, mi raspravljamo je li on s 33 godine dovoljno dobar da uopće bude među 6 veznih igrača.

I za kraj izjava tadašnjeg trenera Seville Sanchesa Floresa o Rakitićevom odlasku iz Seville.

Sutradan se vratio i rekao mi da igrači moraju prepoznati trenutak kad više nisu za neke stvari i da misli da bi trebao otići. Dakle, apsolutno poštovanje zbog toga.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Širina klupe nas je spasila prošle sezone, nadam se da ćemo uz pojačanja ove sezone biti puno bolji. Dovođenje Rakitića i u 36. godini je top potez za jedan Hajduk, bez pogovora.
  • Facke
    6k
    Neki ljudi su tu totalne nerealni i ne glediju realne na taj transfer. Rakitic im bude velike pojacanje i kraj price. Uopce ne treba govoriti da je star da je ove one. Covek je klasa. Jake dober potez za HNL i nasu ligu. Kaj je je.
    Nami je Robert Kovac dosel s 36 i kulke se secam je bil dober ili? Pogotove v denesnje vreme te godine nisu tulke bitne ak nisi imel bas jake teske ozlede.
  • Nolifer
    11.3k

Postavit ću nepopularno pitanje. Al kaj je sa našim povratnicima, nama su svi prestari i nekvalitetni sa tolko godina. Ali kad gledaš donjeli bi iskustvo i to bi bilo top za naše mladje igrače koji tek dolaze, da im pokažu pravi put. Nadam se da će i kod nas netko doći koji je klasa, Marko Rog i Marko Pjaca su pravi primjeri povratnika u našu ekipu. Meni ne smetaju da se stariji vrate i možda bi se uklopili u ekipu i sustav i to bi bila top ekipa za obranu naslova prvaka....
  • Fanboy
    2.9k
    Ja sam prvi govorio da su se karijere drastično produljile, do 40-te kod nekih...Međutim, recimo Baturina bi tek sad mogao biti veznjak koji će izdominirati ligom i nebi ga dao za 3 Rakitića. Recimo kod Modrića se dosta osjetio taj pad baš od 36 godine kada je izdominirao Liverpool, SP-a, LN do sad zadnju sezonu, a on je u odnosu na Rakitića što se fizičke spreme tiče koplje i pol iznad što govori sama činjenica što igra i dalje u Realu kao najboljem klubu Svijeta.

Meni je Kroos sličan profil po fizičkoj igri kao Rakitić, njihova kretanja i kvaliteta što donose na terenu. Kroos iako je i dalje ponajbolji veznjak je shvatio da mu ide strnovit pad jer ne može više pratiti tempo, djelom radi ozljeda, djelom radi godina, a želio je otići na vrhu.

Perišić je dosta izgubio na brzini što se vidi kod svakog kontakta iako je i dalje klasa što se centaršuta tiče i igre u obrani...

Za naš nogomet je odlično, želim im igru u Europi što dulje jer to iscrpiti svaku momčad i sami znamo kako smo izgledali jesenski dio polusezone. Pjaca i Rog nisu iste kvaliteta kao kada su napustili Dinamo, isto kao što Perišić i Rakitić nisu ni približna kvaliteta od prije samo godinu dana, da ne govorim ranije...

Tako da biti će zanimljiva sezona, no kako će vrijeme odmicati njima će godine i utakmice igrati sve veći pritisak osobito ako će se nakupiti velik broj utakmica tijekom sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.