Ali na primjer da Dinamo želi Erlića ja sam siguran da se ovaj ne bi htio opet vratit u Dinamo. Njemu je Dinamo odgovarao kad se trebao razvijati i postajati profesionalni nogometaš. — Juznjak
To ne znaš, a nije ni on razina Rakitića, po karijeri. — Mali Zeus
Ili jedan ekstremni primjer, da Dinamo želi Marija Pašalića — Juznjak
pašalić u dinamo bi mi više bilo usporedivo s kovačićem u hajduk, dakle nemoguće — javolimtebejako
Ajmo mi sad po Kovačića i Kramarića nazad — Paggini
Sevilla druga prica, igracki im je dao sve sto je imao, bio kapetan a kad je dosao drugi trener zbog ocajnih rezultata, sve starije igrace je potjerao — GOAT
krajem svakog mjeseca birati najbolji igrač SuperSport HNL-a, a onda i igrač sezone na kraju prvenstva
Kad je gostovao jednom kod Knjaza (mislim), Knjaz je rekao za Dinamo nešto u smislu "naš" klub na što mu je ovaj odgovorio "to je tvoj klub ne moj, ja sam hajdukovac," - nemojte me uzeti doslovno za riječ, ali bilo je nešto u tom kontekstu. — Eduardo
Tko će ih birati, komisija ili navijači? U slučaju da su to navijači onda je već sad jasno kako će ti izbori izgledati. — Eduardo
Kad je gostovao jednom kod Knjaza (mislim), Knjaz je rekao za Dinamo nešto u smislu "naš" klub na što mu je ovaj odgovorio "to je tvoj klub ne moj, ja sam hajdukovac," - nemojte me uzeti doslovno za riječ, ali bilo je nešto u tom kontekstu. — Eduardo
kaj je krama točno rekao? — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.