• Blueshadow86
    2.3k
    Od kluba kojem je glavni cilj prodaja, postat ćemo klub kojem je glavni cilj štednja. :rofl:

Možda jednom dočekamo da će glavni cilj biti rezultat. :lol:
    Chempers

Sve si napisao kako je i kako ispada, pa kome pravo, kome krivo.
  • Kristijan992
    403
    Kako svim kanalima nastoje ocrniti Dinamo da je to strašno, koga će iduće nazvati, možda managera od Šotićeka pa da nam objasni par stvari?!
  • GOAT
    1.8k
    Moze Spikic imat svo iskustvo ovoga svijeta kad je loše, čovjek kad uzme loptu trči ravno poput Forresta Gumpa i nema stajanja dok se ne spuca u tribinu.

Stalno prizivate te neke kapitalce stalno je cijena veliki faktor, a moje pitanje je što onda mislite o Orsicu, Soudaniju, Dilaveru, Petku? Svi su nam bili odlicni i kapitalci a dovedeni za ispod ili malo preko milijun eura. Cijena nikad nije jedini omjer kvalitete
  • Facke
    4.8k
    A je mu otec pameten. Svaka cast. Pozdrav Vuksanu i kompanije , provizija bu sela. To je najbitnije. Da zoveju ga na razgovor da nebi smel potpisati. Dok bu mali poslusal oca i Vuksana i dal si puniti glavu s glupostima nebu dobre. Al kaj je tu je. Bitne da nam se klub opet blati.
    Kad v Baselu nebu igral onda ocekujem " moj sin Marin je izigran u Baselu, nesme igrati, pa si sami zakljucite zbog cega" :lol:
  • Zg123
    821
    SN jedva docekali da mogu krenuti u pljuvacinu, sad jos da Medo krene sa nekim svojim insajderskim lovackim pricama i pljuvacina je upotpunjena

Ali iz price tate se vidi koliko je stetno sto smo davali raznoraznim tarabama masne ugovore i sto su poneki juniori i kadeti iznadprosjecno placeni. Negdje se to moralo presjeci, jbg Soticek je bio prvi koji je to morao osjetiti. Sretno mu bilo u Baselu ali mislim da ne bude tamo dobro prosao, ali svako svoj put bira…
  • DiddyGuela
    2.7k
    Cek malom je stvarno Vuksan agent? Daj nemoj me j... pa jasno cemu sva strka i histerija. Sretno mali, mozda nekad u zivotu skupis muda i pocnes donosit odluke za svoje dobro.

Ajmo dalje.
  • KaJJe
    325
    Meni između ostalog nije jasno kak je njega odmah Hajduk zvao. Kak bi oni to platili? Ak se piše da nisu još ni Žapera platili.
  • Dudu 9
    419
    Šotičekov stari me jako podsjeća na Ćorićevog i Halilovićvog . Drago mi je da smo izbjegli nepotrebnu dramu s pohlepnim tatom/menadžerom.

Da smo ga potpisali to bi nas sigurno čekalo.
  • Orc123
    10.1k
    10. 000 eura ali bonuse nitko ne spominje, znaci par utakmica i vec ti raste placa, bonusi za europska natjecanja....koje idiotarije....drago mi da nije njegova noga krocila u nasu svlacionicu. Vratit ce se mali preko Mure u Sesvete.....
  • jedan u nizu
    10.9k
    Kaze nismo otisli zbog novaca, i onda triput kaze da su ponudili 20k umjesto 20 da bi odmah potpisali. I da sta dinamu znaci 100k ili 200k godisnje.

Dobar je komentar na fejsu neki, vratit ce se za 7 godina u Rijeku revitalizirati karijeru.

Podrska upravi kluba na novom nacinu rada. Neka nasi klinci dodu u dinamo zbog razvoja ili ljubavi prema klubu, a ne ljubavi prema novcu!
  • DiddyGuela
    2.7k

Zasto nisu pitali Sucica za koliko je on igrao na pocetku prosle sezone? Sramotan medijski istup starog, fuj!
  • Kristijan992
    403
    Al nevjerojatno je to kako se manipulira činjenicama, priča o 10k mjesečno, a astronomski bonus za Europu (koja je osigurana i po defaultu ima pravo na nju) ne spominje, plus bonuse za nastupe... A lik je kroz tekst sam sebe demantirao nekoliko puta haha. Ja se nadam da će ga i klub poklopiti jednim konačnim završetkom
  • rioda
    6.4k
    Malom u Švicarskoj želim sve najgore. Možda nije kriv, ali kad smećari kojima je okružen danonoćno pljuju po mom klubu, onda im svima skupa želim sve najgore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions