• Efes Pilsen
    11.8k
    Hmm po ucinku u euro utakmicama ih sve sije, pa kako nije? Nemojte mi ravnat igrace po ucinku u drugim klubovima, koga boli ona stvar za to? Sta ti kao navijac Dinama imas od ucinka Sukera u inozemstvu?
  • Paggini
    59.5k
    I Rrahmani će biti jedan od najboljih obrambenih Dinama svih vremena, tom logikom :snicker:
  • Crni72
    33
    Prihvaćam opasku. Gledano na taj način- tu je vrh. Ali svejedno bih volio jednog kilera koji grize i maltretira protivničku obranu ali bojim se da sa politikom potpisivanja free agency igrača da dobijemo klasu od špice su šanse nikakve....
  • eol12
    705
    ja nemam hrabrosti napisati da bi volio da ode jer ne znam dal bi doveli odmah napadača koji bi se uklopio u ideje Jakira.
    Ali generalno si na dobrom tragu, on stvarno ima previše utakmica bolik****, ali opet s druge strane preokrene izgubljene tekme i odigra poteze nekad kao sto nitko od trenutnog tostera nije sposoban, bas mind fuck oko njega i budućnosti njega tu nakon iduće godine imam.
  • The Undertaker
    8.5k
    Najvažniji je učinak u domaćem prvenstvu jer je to neka konstanta. Ovako iz glave, a koje sam ja gledao, Cico, Cerin, Eduardo, Cvitanović su daleko ispred. Da malo razmislim, našao bih još barem 3-4.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Ma svi koji su ikad krocili na teren u napadu.. Dudua volim ko brata, al ima 48 golova za Dinamo, nije neki spektakl. Cvita jest, Cico i Cerin su dio drugacijeg sistema gdje je kontinuitet proizasao iz zakona.
  • Crni72
    33
    Možda tek jedan od većih promašaja sportske politike
  • sport
    4.9k
    Vlaović 81 utakmica 61 gol
  • GOAT
    3.6k
    Dudua volim ko brata, al ima 48 golova za Dinamo, nije neki spektaklEfes Pilsen

U koliko utakmica? Petko je debelo duze od njega u Dinamu
  • Dudu 9
    760

Dudu je bio najbolji strijelac HNL-A, i danas drži rekord po broju golova u jednoj sezoni. Cerin je bio najbolji strijelac jugo lige, i sveukupno je jedan od najboljih klupskih strijelaca svih vremena.

Uz dužno poštovanje Petku, ali nije postojao je Dinamo i prije njega, i igrali su tu neki puno ozbiljniji napadači.
  • Paggini
    59.5k
    A mislim, kako se uzme - svi oni su zabijali možda više od Brune, ali s Brunom kao integralnim dijelom momčadi smo napravili najveće europske uspjehe u zadnjih 50 godina, tako da bih ja osobno stavio Brunu ispred ovih koje sam ja gledao - Maru, Šokotu, Dudu, Mandžo, jer jednostavno doprinos koji je Bruno dao Dinamu u ovih šest godina je nemjerljiv u odnosu na ove ostale...

Za Cvitu, Cerina, Cicu neću govoriti jer ih nisam gledao...
  • Laugreano
    4.5k
    Samo ti puno ozbiljniji igrači nisu u europi zabili svi zajedno koliko Petko.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    I ja cu opet ponovit.. kontinuitet, super je bila ta jedna Duduova sezona i njegov kvalitet nije upitan, mozes ti prilagodavat statistiku po minutama cemu god hoces, al ravnat njegov ucinak s Petkovim utjecajem na rezultate Dinama je smijesno.
  • dinamo vitez
    677
    Jel propuštam nešto u raspravi ili? Eduardo je zabio 73 gola u 100injak utakmica u HNL-u za Dinamo.
  • GOAT
    3.6k
    Realnost je da Petko zabija puno vise po europi ali se i ekipa poslozila. Nismo vise kanta za nabijanje i igraci su puno iskusniji i to nije za usporedivanje sa prijasnjim momcadima. Cak je i Pjaca to potvrdio u svom prvom intervju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.