• Maximo
    684

Ovo sve zvuči ok...nadajmo se da je istina...
    Neovisno o tome, trebali bi prodat špiku i dovest jošnekog jakog na tu poziciju, onda možemo reć da je ta pozicija riješena..
  • CastAway1986
    2.4k
    imaš link članka
  • Maximo
    684
    Zapravo me više brine vezna linija, realno ,ostali smo bez ljube, halilovića i bulata, a doveli nikoga...
    Imamo roga,sučića, mišića i ademija, prva dvojca bi trebala biti prva postava, mišić backup, a za ademija više ne treba trošiti riječi. S time da rog ide na zimu vjerojatno. Rekao bih da nam nepresušno treba jedan pravi box to box. Sad kad gledam, prodaja ljube prije pola godine stvarno nema smisla...jer bi nam sad dobro došao baš taj profil...
  • Noodle
    1
    Imas stojkovica i vrlo vjerojatno kacavendu + vrbancic koji ce dobivati minute
  • Droljo
    11.5k
    + pavić mali. Jako me se dojmio na ovim pripremama. Mali zgleda ko sučić prije godinu dana.
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Iskreno Sučić mi je jedan od dražih igrača, ali Pavić je u pripremnim utakmicama izgledao čak i bolje od Pere. Ne kažem da će biti bolji, ali je izgledao jako jako dobro.
  • Maximo
    684

Stojke sigurno nije ta pozicija o kojoj pričam, kača bi mogao možda 8-icu odigrati, a Vrba je prvotno zamjena za baturinu

Da, njega sam zaboravio, nadam se da će se održati u toj ulaznoj formi, a i da će dobivati šansu ispred ademija..
  • Droljo
    11.5k

Pa to. Ak su odlučili da je mali taj nema se kaj dovodit. Mora se dosta toga pogodit (ozljede, kartoni) da bi mali startao u lp. I ak se nesreća desi nek starta. Ionak nebumo osvojili lp ove sezone. Polufinale nam je max
  • Olmic
    3.9k
    Nemam problema s tim da Misic ide jer kod njega mi je bas upitna volja. Ali onda ocekujem pojacanje u rangu Gnezde
  • Mr Anderson
    9.9k
    Ma ni slučajno sad prodati Mišića, nadam se da nitko i ne razmišlja o tome u upravi.
  • IvanS
    243
    Sad ćemo vidjeti da li ovo kalkuliranje Marića sa Šotičekom će mu se odbiti o glavu ili ne.Ako dovede 2 dobra krila desna krila Šotičeka se neče nitko niti sječatimrgud

Zašto dva krila?
    Dovoljno je valjda jednog, pogotovo ako bude bolji od trenutnog rješenja koje imamo...
    Jer, ako nije bolji od primjerice Špikića, zašto ga dovoditi?
  • E46
    1.1k
    Također, na trzistu se da dovesti puno bolji igrac za slicne novce.
  • Omake
    5.1k

https://twitter.com/ElPetisoArango

Ovaj lik je bio objavio na twitteru, ima vele followera pa mi se cini legit, iako je sada promjenio twit pa piše da je 30%. Slušam mu podcast/radio emisiju s nekih 5, 6 likova jutros i djeluje mi kao da je taj klub u kaosu. Uskoro bi mogli imat neke nadobude nove vlasnike, koje vodi stanoviti Don Tulio, koji izgleda kao Don Eladio iz Breaking Bad. Lik obećava brda i doline, stadion, hotel, novi tereni. Klub ima neku ratu kredita od 2 miliona eura koja brzo stiže na naplatu. Tulio i njegova grupacija žele kupiti većinski udio u klubu (doći do 60%) za 6 miliona eura (ako sam točno preračunao kolumbijski peso u euro , 1 peso - 0.00023 Euro). On već sada ima velik udio dionica kluba, sada traži da mu ovi manjinski dioničari prodaju, pa da on preuzme dug i ostale stvari u klubu kao de facto vlasnik kluba. Lik djeluje kao njihov Todorić.
  • blubach
    723
    Mišić može ić samo ako dođe Čerin ili njegov rang.
    Špikić može ić samo ako dođu 2 krila (1 mora bit obavezno bolji, drugi može bit i potencijal).
    Perković može ić samo ako dođe LB.
    Petković može ić samo ako dođe bolja špica.

Mislim da prije dolaska zamjene/a se nema što uopće razmišljati o prodajama, a nadam se da tako misli i uprava jer inače dolazimo do velikog problema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions