• Maximo
    1k

Stojke sigurno nije ta pozicija o kojoj pričam, kača bi mogao možda 8-icu odigrati, a Vrba je prvotno zamjena za baturinu

Da, njega sam zaboravio, nadam se da će se održati u toj ulaznoj formi, a i da će dobivati šansu ispred ademija..
  • Droljo
    32.4k

Pa to. Ak su odlučili da je mali taj nema se kaj dovodit. Mora se dosta toga pogodit (ozljede, kartoni) da bi mali startao u lp. I ak se nesreća desi nek starta. Ionak nebumo osvojili lp ove sezone. Polufinale nam je max
  • Olmic
    6.1k
    Nemam problema s tim da Misic ide jer kod njega mi je bas upitna volja. Ali onda ocekujem pojacanje u rangu Gnezde
  • Mr Anderson
    22.5k
    Ma ni slučajno sad prodati Mišića, nadam se da nitko i ne razmišlja o tome u upravi.
  • IvanS
    593
    Sad ćemo vidjeti da li ovo kalkuliranje Marića sa Šotičekom će mu se odbiti o glavu ili ne.Ako dovede 2 dobra krila desna krila Šotičeka se neče nitko niti sječati — mrgud

Zašto dva krila?
    Dovoljno je valjda jednog, pogotovo ako bude bolji od trenutnog rješenja koje imamo...
    Jer, ako nije bolji od primjerice Špikića, zašto ga dovoditi?
  • E46
    2.1k
    Također, na trzistu se da dovesti puno bolji igrac za slicne novce.
  • Omake
    21.7k

https://twitter.com/ElPetisoArango

Ovaj lik je bio objavio na twitteru, ima vele followera pa mi se cini legit, iako je sada promjenio twit pa piše da je 30%. Slušam mu podcast/radio emisiju s nekih 5, 6 likova jutros i djeluje mi kao da je taj klub u kaosu. Uskoro bi mogli imat neke nadobude nove vlasnike, koje vodi stanoviti Don Tulio, koji izgleda kao Don Eladio iz Breaking Bad. Lik obećava brda i doline, stadion, hotel, novi tereni. Klub ima neku ratu kredita od 2 miliona eura koja brzo stiže na naplatu. Tulio i njegova grupacija žele kupiti većinski udio u klubu (doći do 60%) za 6 miliona eura (ako sam točno preračunao kolumbijski peso u euro , 1 peso - 0.00023 Euro). On već sada ima velik udio dionica kluba, sada traži da mu ovi manjinski dioničari prodaju, pa da on preuzme dug i ostale stvari u klubu kao de facto vlasnik kluba. Lik djeluje kao njihov Todorić.
  • Fan
    2.9k
    Mišić može ić samo ako dođe Čerin ili njegov rang.
    Špikić može ić samo ako dođu 2 krila (1 mora bit obavezno bolji, drugi može bit i potencijal).
    Perković može ić samo ako dođe LB.
    Petković može ić samo ako dođe bolja špica.

Mislim da prije dolaska zamjene/a se nema što uopće razmišljati o prodajama, a nadam se da tako misli i uprava jer inače dolazimo do velikog problema.
  • nemapredaje
    6.9k

To funkcionira obrnutom logikom. Dovodiš drugog tek kada prodaš prvog.
  • MarK
    1.5k
    Treba im uzeti 4 milje za Miška. Za taj novac možemo dovesti mlađeg BWM. Sve slabije ponude glatko odbiti
  • Paggini
    100k
    Boto da je imalo pametan, prodao bi nam Miereza za 2.5 miljke, ionako će kako god okreneš biti četvrti na kraju, a Mierez će otići bespla...
  • Nolifer
    15.8k

S obzirom na ustupke sve koji su i oni dobili od nas, to bi baš tak trebalo bit. Pravi se i on Englez, jer svi na Dinamu žele zaradit...
  • NB86
    17.7k
    Glupe priče
  • Nemrem igra Dinamo
    6k

Bolja špica od Petkovića? :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.