Teorija evolucije ne mora u ni jednom slučaju isključivati višu silu ili Boga kao stvoritelja nekog početnog nultog stanja. — deda
Ako inzistiraš da muslimani, hinduisti, budisti vjeruju u drugog Boga/bogove onda samim time i potvrđuješ postojanje drugog Boga, što u startu baca tvoju vjeru u ništavilo — nemapredaje
Ali je nemogućnost da postoje Bog iz Biblije, dakle Jahve i evolucija jer su zapisi nastanka svijeta, ophođenje sa grijehom, smrću i spasenjem u potpunoj suprotnosti. — seljak86
Iskreno ja mislim da čak i malo kršćana vjeruje u priču o stvaranju u 7 dana. — deda
Kaj se tiče bremena dokaza u klasičnoj raspravi postojanja boga. Sve ovisi o izjavi. — vjeko1701
Postoji li Bog ili ne ne znam, niti ću ikad znati. Ono što znam, ako postoji, jedan je. A religija, denominacija, sekti tisuće. Dakle, niti jedna ne može biti apsolutno u pravu jer su je izgrađivali ljudi. To ne treba umanjiti značaj pripadnosti nekoj jer čovjek ima potrebu pripadati zajednicama, ali ne smije nikako podrazumijevati isključivost jer je to čista oholost i nedostatak inteligencije i propitkivanja. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.