Kao što sam napisao u prošlom komentaru, ali odgovarajući drugome, Boga se empirijski ne može dokazivati, a samim time nema ni preduvjeta za njegovu negaciju.
jedina je razlika u tome što su ateisti reakcija na vjernike — Bosskovitz
Krivo. Ja sam ateist, pa kažem ljudima da vjeruju. Da je to dobro.jedina je razlika u tome što su ateisti reakcija na vjernike — Bosskovitz
Ali evolucijski gledano, pitanje je zašto smo stali evolucijski — mali M
a zašto? to mi nikada neće biti jasno, zašto ateisti moraju biti reakcija na teiste. Ako ja kao vjernik ne idem okolo uvjeravati ljude da moraju vjerovati, zašto jedan ateist mene mora uvjeravati da Bog ne postoji. — mali M
zašto mi ne daje istu slobodu koju ja njemu dajem — mali M
Nisu oni moj način iskazivanja vjere ali su tamo legitimno i smiju biti. — mali M
Zašto mora doć kontra strana — mali M
Ne vidim razlog zašto ne dopustiti različitost i toleranciju na koju se oni sami pozivaju — mali M
Krivo. Ja sam ateist, pa kažem ljudima da vjeruju. — Majki2111
Tko god se mora raspravljati o moralnim vrijednostima meni je na krivoj strani borbe. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.