ili namjerno izvrćeš moje teze? — Bosskovitz
ako ti tvrdiš da nešto postoji, onda je na tebi teret dokazivanja tog postojanja, — Bosskovitz
Nigdje nisam napisao da želim ikakve dokaze, uopće se o tome niti ne priča. — Bosskovitz
Recimo evolucija je teorija jer ju ne možeš opservirati, ali svi dokazi upućuju na to da je teorija točna i ni jedan znanstvenik nije ju uspio empirijski opovrgnuti. Postojanje Boga nije empirijska kategorija; nema drugog dokaza o njegovom postojanju osim Svetog Pisma. — Bosskovitz
ajmo prestat više s ovim "spin" forama — mali M
Ja tvrdim da nešto postoji i ODGOVORNO tvrdim da se ne treba nikoga uvjeravati i dokazivati mu da da to postoji — mali M
Zato se to i zove vjera, ne moram ja dokazivati nikome što vjerujem. — mali M
Vjera je po samoj svojoj prirodi priznanje nečega kao istinitog bez dokaza — Bosskovitz
što radiš na temi o kojoj ne želiš nikakve dokaze, razgovarati reda radi? — mali M
A ti dolaziš na ovu temu debatirati s ljudima da ti dokažu postojanje Boga ili da im dokažeš da nemaju uporište u svojim razlozima? — mali M
Vidim da si malo prilagodio artiklulaciju značena vjere i sviđa mi se što si se odmaknuo od argumenta špageti čudovišta jer je to omalovažavanje nečije vjere, ali i dalje nisi otvoren za ništa čuti. — mali M
Tako da slobodno prestani sa spin forama jer ti si jedini koji ih koristiš, uopće ne želim voditi ovu besmislenu raspravu s tobom. — Bosskovitz
Ti tvrdiš da nešto postoji i da za to ne treba dokaz jer eto ti tvrdiš da je to tako, ali kad netko drugi tvrdi da nešto postoji i da za to ne treba dokaz jer eto on tvrdi da je to tako - onda taj netko tebe vrijeđa ili je sarkastičan? Maestralno — Bosskovitz
Ako te ja tužim na sudu i kažem "mali M mi je ukrao 1.000€" - ja moram dokazati da si ti ukrao 1.000€, ne mogu te samo tužiti i reći "dokaži da nisi ukrao". — Bosskovitz
i za kraj, brate mili na javnom si forumu, nemogu ja tebi ništa nametnuti, nadovezao sam se sa svojim mišljenjem u razgovor, mogao si preskočiti. I tako koliko znam si nekoliko puta već protestno izjavio kako ćeš zaobilaziti ovu temu... al kužim..azgovarao sam dok ti nisi došao i nametnuo temu koja tebi odgovara. — Bosskovitz
Nisam siguran da sam dovoljno kompetentan sugovornik, medutim kolko znam svaka teorija je vazeca dok se ne uspije opovrgnuti, odnosno cilj onima koji ne vjeruju u tu teoriju je naci dokaz koji se protivi teoriji, a ne koji ju podrzava, zar ne? Stoga bih rekao da su teorija evolucije i postojanje Boga trenutno na istoj razini ako gledamo iskljucivo prema smjernicama za provedbu istrazivanja. — Dino
Vjera itekako poznaje starozavjetnog i novozavjetnog Boga, zato je Isus i došao da nam donese poruku ljubavi. — Jos-Optimus
ja tvrdim da vjerujem u nešto i da netreba nikoga uvjeravati da vjeruje u isto.. — mali M
ja nisam tebe u ništa uvjeravao, ti si došao i tražio empirijske dokaze. — mali M
ovo je doslovno da ti govoriš da sam ja nešto ukrao i tražiš od mene da dokažem da nisam. — mali M
prihvaćam naše različite stavove — mali M
I tako koliko znam si nekoliko puta već protestno izjavio kako ćeš zaobilaziti ovu temu... — mali M
ne...nego su ljudi i kulture i sami stupanj razvoja bili nizi i drugaciji i smatrali su da se Boga mora na taj nacin stovati i bojati, trebali smo doci na tu razinu razvoja da budemo spremni prihvatiti poruku i istinu koju nam je donio Isus Krist. — Jos-Optimus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.