• Lynx17
    4.2k
    Inace, izgleda da ce sada Pongracic ipak u Fiorentina. Imali su dogovor sa Rennesom, ali onda je stigla ponuda Fiorentine. A Pongracic bi rade ostao u Italji. (Valjda da bude blize Maksimira. :smirk: )
  • Hrvatski Gradjanski
    37

To kužim ali čini mi se da razvlačimo Živkovića i Gurlicu. Pa i Perkovića. Ispada da niti jednog ne vidimo kao kapacitet za Dinamo. Ako sa 20 godina ne mogu dobiti šansu uz tri iskusnija strana stopera.

Uz Thea, Torrentea i Mmaee-a žao mi je da ne guramo naša dva mlada stopera.
  • građanin
    40

I sad bi bilo dobro stat sa svim ''imalo bi smisla'' pizdarijama jer sad je sve na njemu, ako nas se sjeti za sve šta je pričao, ako ne, ko ga j... dinamo je ionak veći od igrača.
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Fun fact, u obitelji Mmaee su 4 brata i sva 4 su profesionalni nogometaši. :sweat:don

Jel koji od njih desno krilo ?
  • Crni86
    7.3k
    ovo da se ostvari uz minimalne prodaje, moglo bi se reci da je ovo najbolje odraden prijelazni rok u novijoj povijesti uz onaj kada su dosli petko,orsa,dilaver itd.
  • Laugreano
    3k
    KTC, RPG, MMA. Čekamo UFC-a.don
    Torrente je rođen 11.9.01. Torre na spanjolskom zanci toranj. Tako da njega mozemo zvat WTC :smile:
  • Tom Hanks
    3.3k
    Tako da njega mozemo zvat WTCLaugreano

Sad si ga ureknuo
  • Nogo
    4.8k
    Ne znam jesmo počeli škrtariti s videima ili nam je ekipa na G.O?
    Uglavnom, dobrodošao Mmaee! :blush:
  • Facke
    4.8k

Taman kad sme poceli dorbe videje delati mi sme napravili korak nazad. Steta.
  • Nogo
    4.8k

Ne samo to. Torennteov video je bio samo na instagramu a na fejs su zaboravili staviti itd...imam dojam da se počelo malo fuširati po tom pitanju.
  • Paggini
    34.6k
    Još gledam gdje će danas izviriti negativa nakon ovog novog transfera, kad ono videi predstavljanja su problem...
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Prvi minus upravi, nema filmica o Mmaeeu. HOCEMO IZBORE
  • emilperska
    7.8k
    Mmae se cini ok posto je free agency. Ali moram izrazit zasad određenu skepsu oko njega.
    Nastupi u Fradiju po sezonama (liga):
    10 2024
    16 2023
    23 2022
    20 (kombinirani) 2021

Liga im ima 33 kola, on nema nikakvu evidentiranu ozljedu (Bogu hvala, oba koljena citava i datum rođenja tocan hehe)..

Zasto je tako malo nastupao odnosno nije bio neprikosnoveni starter. Fradi je slabiji klub od Dinama, pa ako tamo nije bio neprikosnoven. Zauzet cu stanovitu rezervu prije nego ga proglasim starterom..
    Ne znam na temelju ceg je dio pojedinaca toliko zaluđen bez da smo ga uzivo vidjeli..
    Kao rotacija ce sigurno bit ok, da se odmah ogradim..
  • Nogo
    4.8k

Šta se moraju samo superlativi upravi davati ili? Ovo je samo jedan faktor ka boljitku i sigurno se može na svim segmentima poraditi.

Nije htio produžiti ugovor s Fradijem pa je bio većinom na tribini.
  • emilperska
    7.8k

Ova sezona zadnja, a sta s ostalima? Nije ni tamo redovan bio. Nesto kao Max kod nas..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions