• Krezo
    50
    Koje slatke brige cekaju Jakira na stoperskoj poziciji
  • Päddy1
    78
    Sad samo pitanje ko s mmae-om? Torrente ili KTC?
  • NitkoBitan
    33.7k
    Sad samo pitanje ko s mmae-om? Lorrente ili KTC?Päddy1

Torrente ako je imalo solidan. Trebamo mislit na buducnost.
  • Mihaljević
    14.2k
    Jel to uopće ozbiljno pitanje? Theo je daleko najbolji stoper lige, dok je Torrente samo rotacijski igrač posljednje Granade.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Jasno je rečeno da se dovode stoperi koji će biti bolji od sadašnjih.
  • Orc123
    14.1k
    Zadnja linija ce izgledati RPG, Mmae, Torrente i Ogiwara...ukoliko se ne dovede jos jedan l. bek to ce biti vjerojatno to. Bit ce to beton sa nevisticem.
    Nos ocekujem desno krilo, mislim da ce Cordoba biti dobar, samo da to bude sto prije isto gotovo da decko prođe bar kratke pripreme.
  • don
    17.4k
    Lorrente iliPäddy1

zar je stigao još jedan?

uprava lopovi, kradete pare preko agenata igrača, dosta natrpavanja!!!
  • Tom vg
    1.2k
    super su vam ovi narativi. Kad ekipa napravi dobar posao, onda ni sami ne znaju kako su to uspjeli. U međuvremenu se sere kako se radi loš posao, jer se u deset dana nije složila ekipa konkurentna za LP.
  • Päddy1
    78
    na brzake napisao krivo haha, moram se naviknut jos :p
  • Dudu9
    1.9k
    Jedini problem ako imamo 4 nova u obrani treba sve to uigrat kad imaš jednog treba mu vremena, tako da mislim da nećemo baš žurit sa takvim naglim promjenama
  • Orc123
    14.1k
    koja nagla promjena? Sjeti se obrane kad je stigao KTC i Dilaver......isto nova obrana bila pa je realno bila najbolja .....
  • Jurki
    20.8k
    Nisam nikad gledal tog igraca.. al ak Vaha veli da je igracina.. to mi je dosta.
    Obrana bi morala biti beton. :clap:
  • Päddy1
    78
    pa da, ja mislim da vaha zna… sad jos desno jednog stroja i onda je ekipa kompletna… mozda jos i lijevi bek
  • Apostol
    53
    tako je. Kad Vaha kaže, bez da sam ikad vidio igrača vjerujem mu. Tako je govorio i za soudanija
  • Dudu9
    1.9k
    pa RPG, Mmae, Torrente i Ogiwara po tebi nisu novi koliko Ogi i RPG imaju utakmica odigranih tako da cijela zadnja linija praktički nova da igra, misliš da je tako lako uigrati obrambenu liniju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.