• Zagi
    13.5k
    Ali Vjeko , postoji i treća opcija koje se najviše bojimo.
    Da trener ostavi Rileta u kombinaciji zbog svog senatorskog statusa. Jer je dobar sa Petkom, Mišićem, Ademijem itd. A da u isto vrijeme i nije nešto bolji od malog.

Trener je tu potrošna roba, svi to znamo. I iz njegove perspektive isto bih osobno izabrao Rileta.

Tu se onda vraćamo na to da je eliminacija te dvojbe posao SDa.
  • emilperska
    12.8k
    Ja sam se nadao da ce Rile u neki Katar prije kraja karijere. On kao bek nije za europski Dinamo..
  • vjeko1701
    21.3k
    Postoji, ali to je na treneru.

Ja gledam iz perspektive SD-a. Kao SD ne bi išao u poklanjanje Ristovskog dok imam:

5 igrača koji su zbilja višak za maknuti
    3 prvotimca koji još mogu otići
    2 pozicije koje moram popuniti čak i ako nijedan od 3 prvotimca ne odu

Jel zbilja još sad treba drndati po nečem di imamo pojačanje + pouzdanog senatora + mladog potencijala. Pa nemaš bolje. 3 kolosjeka, kartoni, ozlijede. Minuta ima za sve.

Na zimu se onda može vidjeti i na zimu se onda stigne gledati prema daleko većoj minutaži za razvoj Mikića ovisno o situaciji u europi, prvenstvu i onome kaj je mali pokazao.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.8k
    Bez obzira kaj ću se djelomično složiti s mišljenjem kolega da je Rile populist i veliki živac, dao je puno Dinamu u nekoliko povijesnih sezona.
    Isto tako je činjenica da je zadnjih godinu dana u padu, a posebno otkad mu je majka preminula...
    Osobno bi ga ostavio na klupi, jer smatram da zbog iskustva može biti vrlo dobar rotacijski igrač i na beku i na stoperu, ne daj Bože nekih ozljeda ključnih igrača na tim pozicijama. Mikića svakako treba forsirati u nekim manje bitnim tekmama, kako bi dobio potrebno iskustvo, ali sam protiv dvojne registracije...
  • Droljo
    23.3k
    Ja računam da će se i rile i ademi adekvatno pripremiti za svoje role. A to bi bilo svaku drugu, treću utakmicu po 60-70 minuta a ove ostale tekme za zadnjih pola sata, dvadesetak minuta. Sve je na njima da odrade pripreme kako treba i na jakiru da ih iskoristi na pravi način. I trebaju nam igrači koji se neće usrat u gaće u bitnim trenutcima.
  • Zagi
    13.5k
    Na zimu se onda može vidjeti i na zimo se onda stigne gledati prema daleko većoj minutaži za razvoj Mikića ovisno o situaciji u europi, prvenstvu i onome kaj je mali pokazao.vjeko1701
    Ok , može i tako. Odigrati će nekoliko YCL utakmica i valjda će ga staviti protiv Slavena doma ili tako nešto.
    Iako je praktički odgađanje odluke za 6 mjeseci imati ćemo nešto više informacija.
  • NB86
    17.3k

Pa nema bas smisla zbog milijun eura rjesit se najboljeg desnog beka lige u prosloj sezoni
  • vjeko1701
    21.3k
    Iako je praktički odgađanje odluke za 6 mjeseci imati ćemo nešto više informacija.Zagi

Pa upravo to. Više informacija znači veća šansa za boljom odlukom.

Na kraju dana, prioriteti. Sportski sektor ima dovoljno posla ovo ljeto.
  • Orc123
    14.1k
    Kaneko odmah u premijeri gol....
  • Päddy1
    78
    Pre olako smo se „rijesili“ kaneka po mom misljenju… sad bi se moglo jos jedno krilo dovest i sve 5… sad jbg
  • Daliban
    4.1k
    Pa nema bas smisla zbog milijun eura rjesit se najboljeg desnog beka lige u prosloj sezoniNino Bule

Rile je prošle sezone bio sve samo ne dobar desni bek. To se vidjelo čim je RPG par puta zaigrao.
  • Zagi
    13.5k
    Eh sad. Dobar- 3 bi mu sigurno dao.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    nevjerovatan komentar
  • Haza
    11.3k

Definitivno postoji opcija "offer to clubs".
    Nije kao na igrici, da klikneš, ali igrače koje ne vidiš u prvoj ekipi, a skupi su ti, onda ih preko menadžera, zastupnika igrača nudiš prvenstveno tržištu. Imaš recimo nekoliko menadžera naših koji su jaki na tržištu Arabije, i oni bi ti stvarno tamo mogli utrpati Rileta. Pogledaj koliko samo tamo ima naših trenera...
    Isto tako Boto kad traži igrače, otprilike se znaju pozicije koje ga zanimaju, pa su se i tako mnogi igrači nudili njemu preko menadžera (prvenstveno ti igrači na koje ne računaš previše).
    Da kojim slučajem Marić i Jakir odluče da im Ristovski ne treba, ali ga previše cijene da bi ga stavili na transfer listu, onda bi pustili u eter da ga ne žele više, te da mu ne bi radili probleme oko transfera.
    Slična stvar se ovaj prijelazni rok napravila sa Špikićem...
    Da zaključim, Ristovski je specifičan igrač, ili ga voliš ili ne voliš, ali meni je uvijek bio zahvalan, i ne pamtim neku njegovu ozbiljnu grešku.
    Zadržao bi ga do isteka ugovora, pod broj jedan, jer ti za njega sad nitko ne bi dao odštetu, a broj dva, jer tako iskusnog polivalentnog igrača moraš imati u ekipi. Rile može biti stoper u sustavu 3 i 2 stopera, može biti i bek.
    Ono što je normalno, i Jakir to zna, Rile treba biti na klupi.
    Ako odigramo top jesen, pa budemo imali 10 plus bodova više od blitvara, ja bi na zimu rekao Riletu da može ići, pa bi Mikića forsao na proljeće.
  • NB86
    17.3k
    Rile je prošle sezone bio sve samo ne dobar desni bekDaliban

Mozda po tebi, statisticki i meni po dojmu (i npr ekipi sa tribine) rile najbolji bek lige, rpg jedini moze u konkurenciju ali odigrao je premalo minuta da bi ga se uzelo u obzir, u svakom slucaju eto drugi najbolji desni bek lige, ne vidim smisao u prodavanju njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.