• Peškaman
    7.4k

Neka i njih i južnjaka što dulje u europskim kvalifikacijama/eventualno grupama.
    Radujem se da vidim kako će izdržati ritam vikend/četvrtak,mislim da bi nakon trećine prvenstva osigurali naslov :rofl:
  • NB86
    16.9k
    Bilo je poludemantirano, onako, na mig.Daliban

Pa s obzirom da se ne izlazi s puno demantija i da je vise manje vrlo brzo reagirano ocito smo iskoristeni da se digne cijena igraca, mislim da je i na ovom forumu tad netko od upucenijih to i rekao
  • Gringo
    372
    jesu istina, naglašavali su to.. ali opet nije to uklesano u kamen. Stvari se brzo mijenjaju u nogometu. Nismo još ništa konkretno ni poduzimali oko Miereza od kraja sezone.

Ko zna kako bi disali da Mierez odbije novi ugovor koji ima na stolu, odbije trenirati i zahtjeva odlazak..već viđeno tisuću puta u nogometu.
  • nemapredaje
    5.6k

Papa je bio potvrdio da nikakav upit za njega nije bio poslan, a kamoli ponuda
  • Kristijan992
    527
    Jedno pitanje, možda je netko već napisao, ali sam predvidio. Zna li se razlog zašto Mmaeeu Ferencvaros nije produžio ugovor?
  • NB86
    16.9k
    Eto onda je jasno da je doslovno iz nicega izmisljena prica oko dahla
  • Jurki
    18.5k
    Lepore potvrdio na x-u da je Lukanic novi igrac Genka..
    Nadam se da smo ugovorili postotak od buduce prodaje.
    Inace jos jedan igrac koji nazalost nije napravil kvalitetan prijelaz iz juniora u seniore.

Edit: strasno kolko imamo igraca na platnom spisku, a da nicemu ne pridnonose..
    konacno se radi pravo kresanje kadra. :clap:
  • Patrik11
    164
    on je odbio produziti jer je zalio u jacu ligu bar tako kazu navijaci ferencvarosa
  • Orc123
    12.6k
    zato nije ni igrao....
  • E46
    1.6k
    Po meni poštujem tude misljenje, al taj igrac ne vrijedi vise od 5 milijuna eura za mene, po meni teska truba, jedini plus mu je sto je Dinamovac.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Slovenci su novi Japanci.
  • austrijanac
    7.5k
    Svaka cast SAS i Viola, uspjeli ste...
  • Captain America
    20.4k
    Celar zamjena za Brodu? :joke:
  • rioda
    9.2k
    Lepore potvrdio na x-u da je Lukanic novi igrac Genka..Jurki

To je ujutro objavio i sam klub...

Koliko vam puta Kulešević, a zatim i Boto moraju reći da Miereza prodati u Dinamo neće da bi shvatili da ga prodati u Dinamo neće?San Lorenzo

Više puta nego da ne dovode golmana pa za par dana Čavlina osvane kod njih :grin:
  • Orc123
    12.6k
    potpisao bi to odmah jucer a ne danas i sutra....za razliku od Sporara, Celar mi se cini bas odlican napadac. Real Valladolid? Ako se s njima borimo za njega onda se nemamo kaj boriti jer smo financiji jacinsto se tice placa, a bome mi mu nudimo i Europu i blizinu doma. Ovi mu mogu ponuditi da se zajedno sa Stankom Juricem i Biukom bori za ostanak u ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.