• IceMan
    2.5k
    @mirovugrinec

Trebao bi jednom onak iz glave baciti neki fake transfer ovde, kao sve je dogovoreno bla bla, neku eksluzivu, da onda za sve koji objave da se uvjerimo da ovdje crpe informacije.

I onda za par dana, a sorry dečki, malo sam se zezao :)
  • Omake
    5.1k
    Yamal na desno krilo
  • bbb medimurje
    3.5k
    Znaci klub koji je u mađarskoj jedva izborio ostanak placa odstetu miljun eura + bolja placa igracu nego ima u Dinamu
    Koji klub u Hrvatskoj moze nekome platiti miljun eura osim Dinama i eventualno tovara?
  • Omake
    5.1k

Stvarno se iz dna duše nadam da je Marić teški sadistički pregovarač koji će sjebati sve ove lokalne šerife.
  • hardek
    3.8k
    Osijek bi mogao da želi. Imali su oni visokih ulaznih transfera za HNL pojmove u Mierezu i Lovriću
  • Paggini
    34.8k
    I onda za par dana, a sorry dečki, malo sam se zezao :)IceMan

to je sa sučićem neki dan napravio :snicker: :snicker: :snicker:
  • Sajla
    6.7k
    Znaci klub koji je u mađarskoj jedva izborio ostanak placa odstetu miljun eura + bolja placa igracu nego ima u Dinamubbb medimurje

Hungary’s oil giant buys Viktor Orban favourite childhood football club
    February 8, 2024
    Hungary's MOL Group has agreed to acquire a majority stake in Budapest-based Ujpest football club from Belgian businessman Roderick Duchatelet.

Ako Orban zbilja ima neke interese u Ujpestu, bit će i skupljih transfera od Brodićevog.
  • Jos-Optimus
    4k
    Baš sam to htio napisati, tresla se Zona cijeli dan
  • Jurki
    14.6k
    nek odmah uzmu i Bockaja.. sve skupa za 6 milja..
  • GOAT
    1.8k
    Miro šta kaže onaj MMA-e dolazi ili ne
  • Mihaljević
    11.2k
    Dva milijuna za trećeg napadača po hijerarhiji je top posao.
  • nemapredaje
    4.1k
    Mislim da bi Fackeova najava šokeranja mogla biti vezana na situaciju da ćemo ipak riješiti Čerina
  • KaJJe
    326
    Dobijemo 2 milijuna za Brodića, prodamo Špikića, Perića,... Dopeljamo Čerina, Miereza i Mmaeea, raketu na desnom krilu, ostanu Petko i Bati i apsolutne bumo šokerani. :lol:
  • NitkoBitan
    22.1k
    Cisto sumnjam da nam nude 2 milijuna, vjerojatnije je da se radi o cifri od oko milijun. Da se radi o 2 milijuna vec bi bio prodan bez razmisljanja.
  • Papastrumf
    13.7k
    Znaci, neki vonabi insajder napise da je netko ponudio 2 mil € za Brodica i to postane odjednom fakt?
    Netko zaista moze pomisliti da bi klub iz donjeg dijela tablice madjarskog prvenstva dao 2 milje za 3. dinamovog napadaca? Dodjite sebi dok jos imate kome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions