• nemapredaje
    5.6k

Jesi gledao koju utakmicu Osasune u zadnje vrijeme?

Daleko su od momčadi koja igra bunker.
  • mali M
    8k
    nisu izlike stari pa gdje ti živiš!? pa ti bi dopeljao 25 novih igrača! i da imamo para to se ne radi jer dok ih uigraš i vidiš da li će se uopće uklopiti propada ti sezona!
    Neka tebi bude bezvezna ironija, ali tvoja politika bi nam klub pretvorila u južne susede u 2 sezone.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Posljednju polusezonu ima odigrano 300min sveukupnoBBBaranja

A gle, vjerojatno nije htjeo produžiti ugovor pa su ga zaledili.
  • Mlađi referent
    13.5k

Nisu ga zaledili, imao je problema s ozljedama dosta
  • Zagi
    10.7k
    Posljednju polusezonu ima odigrano 300min sveukupnoBBBaranja
    Ističe mu ugovor, valjda zato.
    Na razini cijele sezone 2050 min. Standardan u ključnim europskim utakmicama.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Nisu ga zaledili, imao je problema s ozljedama dostaMlađi referent

Onda profilno paše u našu momčad :grin:
  • Omake
    10.5k
    Mmaee djeluje solidno. Sto utakmica za Ferenc, od toga 24 europske, pola liga prvaka pola Europa liga. Bivši reprezentativac Belgije u mlađim uzrastima, sada seniorski Maroka. Šest golova u zadnje dvije godine je super s obzirom da nama stoperi baš i ne zabijaju.
  • don
    14.4k
    Ima 4 nastupa za Belgijsku u19, 6 za Belgijsku u21 i 10 za Morroca A reprezentaciju
  • BBBaranja
    3.8k
    Mislim da su ozljede u pitanju bile da,imam frenda Mađara koji navija za Fradi pa pričamo ono o nogometu,a i pogledam ih ja tu i tamo kad naiđem na njih na telki..po meni kažem prosječan igrač,ali vidjet ćemo ima li istine uopće u tome :smile:
  • Zagi
    10.7k
    Jel bar brz?
  • Krizy
    59.2k
    Top igrač i kapitalac, treba ga odma dovest.Mihaljević

U zadnjih 15 dana si spomenuo 14 igrača koje moramo dovesti :rofl:
  • BBBaranja
    3.8k

Pa za jednog stopera može se reći da je,sad vidim podatak da je visok 185cm..
    A igra s glavom mu je najjača strana koliko sam ja uspio primjetiti..
  • Olmic
    5.1k
    Ako ode Brodic, nadam se onda bas jakoj spici

Ako se realziraju odlasci spika broda sucic pa mi trebamo jos 4,5 igraca odmah
  • Ivdzo11
    8k
    A sad su dvije stigle za - Frana Brodića. Napadač Dinama na stolu ima ponude iz MLS-a i Mađarske, tamošnji su klubovi spremni za 27-godišnjaka platiti milijun eura, a Zagrepčani bi uz to dobili i određene bonuse. Mađarski klub kojeg želi dokazanog napadača i dalje je velika nepoznanica, dok ga u MLS vabi - FC Austin!
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ma @Papastrumfopusti se vidis da lik spama od pocetka. Ovo ni djete zalutalo na forum ne bi napisalo. Adam je igracina kakvog jos nismo imali i killer , reprezentativac Poljske . Meni je drago upravo sto smo ga scoutirali i sto se sa najvise police ganjaju igraci. Respekt i naklon
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.